HOROSKOP: OVIM OSOBINAMA LOME SRCE I NE HTIJUĆI!

0
2517

Da li ste se ikada zapitali, kako neko ko vas voli može da slomi vaše srce?

Vjerovatno ste pokušali da saznate da li je problem u vama ili u vašem partneru.

Astrolozi kažu da svaki znak ima svoje dominantne osobine, koje nas čine idealnim partnerom ili ove osobine znaju da slome srce, čak i kada riječi govore drugačije. Kada je riječ o odnosima, naš karakter može lako da objasni zašto se neko zaljubio u nas i zbog čega je lako zaustaviti ljubav.

Međutim, to ne znači da smo u stanju da zadržimo naše voljene, već pokazuje kako neko može voljeti i prihvatati naše najbolje kvalitete i najgore mane. Prema najnovijim istraživanjima, ovo su glavni razlozi zašto većina parova imaju problema u ljubavnoj vezi.

Ovan: Ovnovi su nezavisni i često misle samo na sebe. Oni su ljubazni, ali vremenom njihovi partneri će shvatiti da uprkos svim njihovim pozitivnim osobinama ponekad imaju tendenciju da iritiraju. Impulsivnost Ovna je veliki problem kada njihov partner želi kompromis.

Bik: Bikove odlikuje tvrdoglavost koja čini da dugo zadržavaju bijes unutar sebe. To znači da čak i kada im se neko izvini, oni ostaju ljuti i nezadovoljni dok ne odluče drugačije. Ovo može biti veoma teško za njihove partnere.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj