Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2016.

OVAN

OFICIR – LJUBAVNICA – VERNOST

Ljubav

Slobodni Ovnovi previše vremena posvećuju poslu, trudeći se da stave tačku na sve svoje obaveze pre novogodišnjih praznika. Potragu za ljubavlju ste stavili u neki drugi plan, ali kao što to obično biva – mi planiramo jedno, a život nam servira nešto potpuno deseto. Tako će se i vama do kraja druge dekade meseca pojaviti osoba koju ćete itekako želeti da osvojite. Kraj godine već možete dočekati u lepom emotivnom odnosu. Ukoliko ste već u bračnoj ili emotivnoj vezi, potrudite se da pronađete dovoljno vremena za partnera. Ne uskraćujte ni sebi ni voljenoj osobi neke lepe zajedničke momente. Možda nećete biti za neke velike izlaske ili za ludovanja, više će vam odgovarati da se sa dragim bićem ušuškate u toplini doma i uživate…

Posao

Nemojte prerano da se opuštate i da smatrate da ste sa najvećim poslovima završili. Može vas ovaj decembar itekako iznenaditi nekim povoljnim prilikama i to naročito tokom prve dekade. Ne odustajte od svojih planova, možda će vam trebati nešto više vremena da ih realizujete, ali okolnosti će vam ići na ruku, a dobićete i podršku od saradnika baš onda kada zatreba. Materijalno biste trebali da stojite dosta dobro, ali ako u nekom momentu „zagusti“ – slobodno se obratite za pomoć prijateljima ili porodici.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka imaju solidne pozicije kada je zdravlje u pitanju. Stariji bi trebali da obrate pažnju na stomačni deo, i da drže pod kontrolom hronične bolesti.

BIK

PORUKA – NEPRIJATELJ – LJUBAVNIK

Ljubav

Bikovi, oni slobodni – ovog meseca mogu zaista uživati. Noćni provod vam širom otvara vrata, a ako niste ljubitelj takvih „zanimacija“ – itekako ćete biti društveni i širiti krug svojih poznanika. U prevodu – možda baš i nećete imati toliko naglašenu želju da se smirite. Druga dekada ovog decembra odrediće da li ćete pojačati kontakt sa jednom osobom ili ćete ipak odlučiti da u novu 2017-u uđete sami. Neki udvarači će vas malo smarati konstantnim porukama, pozivima za izlazak – vi razmislite da li ćete pojedinima ipak dati šansu. U vašim emotivnim relacijama može povremeno biti neke sitnije nervoze tokom decembra. Možda smatrate da voljena osoba ignoriše ono što joj govorite ili da namerno postupa kontra vašim željama. Ipak, sve ovo je lako prevazići.

Posao

Komunikacija je tokom decembra vaše glavno „oružje“ u poslovnom segmentu. Baš iz tog razloga nemojte dozvoliti sebi da u nekim situacijama previše žurite, da budete impulsivni ili da odlučujete na brzinu. Obratite posebnu pažnju na papirologiju, dozvole, dogovore. Neke greške se mogu potkrasti, i to naročito tokom druge dekade meseca. Pojedini Bikovi mogu dobiti pozitivne informacije, vesti o ostvarenju planova ili čak najavu unapređenja. Da biste ostvarili željenu stabilizaciju u finansijskom segmentu, morate posebnu pažnju obratiti na svoje izdatke. Trošite preko svojih mogućnosti.

Zdravlje

Zdravstvena problematika će biti prolaznog karaktera tokom decembra. Ojačajte svoj imunitet. Ako vežbate, sportista ste ili se bavite rekreacijom – stoji mogućnost povreda.

BLIZANCI

POSETA – DAR – OFICIR

Ljubav

Evo lepog meseca za slobodne pripadnike znaka. Sledi vam više novih poznanstava, što preko poslovnih okolnosti, što preko kontakata sa prijateljima. Neki od vas će na rođendanu kod druga ili drugarice upoznati osobu sa kojom će se odmah razviti dobra i podsticajna komunikacija. Možda u prve dve dekade znaka nećete poželeti da se smirite i uživaćete u kontaktu sa više osoba, ali kako vreme bude prolazilo, jedna od njih će se izdvojiti i primetićete da sve češće razmišljate o njoj. Treća dekada, baš pred novogodišnje praznike može doneti i pokretanje emotivne priče. Sa emotivnim ili bračnim partnerom tokom decembra imate odlične predispozicije za učvršćivanje odnosa. Oboje ćete se truditi da budete maksimalno korektni jedno prema drugom – ne kaže se bez razloga da lepa reč i gvozdena vrata otvara, zar ne?

Posao

Prvo bih vas posavetovala da se potrudite da ne razbacujete teško stečeni novac. Baš u ovom mesecu ste skloni da se po tom pitanju opustite, da zaboravite na obaveze i dugovanja i date malo sebi na volju. Lako je potrošiti a komplikovano zaraditi – nisu vaši prilivi ni malo loši tokom decembra, ali u svakom slučaju nemojte preopteretiti svoj kućni budžet. Generalno – stoje vam mogućnosti da na lakši način pokrenete neke promene koje priželjkujete u poslovnom segmentu. Prva i druga dekada vam mogu doneti neočekivano dobru poslovnu ponudu.

Zdravlje

Ne preterujte sa slatkišima. Ako ste stariji pripadnik znaka – kontrolišite šećer. Treća dekada može biti malo naporna u zdravstvenom smislu.

RAK

GUBITAK – NEPRILIKA – VERNOST

Ljubav

Često će slobodni Rakovi tokom ovog meseca pomišljati na bivšeg emotivnog partnera, pogotovo ako je odnos sa njim prekinut u nekom skorijem periodu. Prijaće vam društvo samo najboljih prijatelja i imaćete tendenciju da se povlačite iz društvenih dešavanja. Ako se neka prilika i pojavi tokom decembra, možda ćete se na kratko posvetiti komunikaciji sa ovom osobom, ali je teško da će od toga biti bilo šta konkretnije. Ako je za utehu – poslednja dekada ovog perioda donosi mogućnost da se bivše emotivne priče obnove…U vašim emotivnim relacijama teško će biti postići kompromis. Vi i partner se čvrsto držite nekih svojih stavova i nikako da pronađete zajednički jezik. Ipak, kako se praznici budu približavali, verovatno ćete odlučiti da u novu 2017-u godinu uđete u korektnim odnosima.

Posao

U većem delu meseca neophodno je da budete maksimalno odgovorni prema radnim obavezama koje imate. Naime, prilično ste rasejani, a moguće je i da je posla više nego inače, pa možete u pojedinim momentima napraviti i greške, koje bi vam mogle doneti probleme. Ovo može biti ili kritika od strane nadređenih, ali i neke neugodne situacije sa poslovnim saradnicima. Dokle god ste fokusirani i koncentrisani na ono što radite – nema šanse da propustite nešto. Treća dekada decembra donosi opušteniju radnu atmosferu, a tada će i vaši prilivi biti dosta pojačani. Neki od vas počeće sa ozbiljnim dogovorima vezanim za privatni posao.

Zdravlje

Odavno znate da su neke vaše navike više nego štetne po vaš organizam. Sada je prava prilika da sa njima presečete. Zdravstvena situacija će biti malo nestabilna u decembru.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši