Horoskop razotkrio muškarce: Ko je ženskaroš najgore vrste, a ko za poželeti?

Blizanci

One žene koje vole muškarce koji su stalno u potrazi za uzbuđenjima, zanimljivostima i akcijama napokon su našle pravog. Čovek rođen u astrološkom znaku Blizanaca je sve to i još mnogo više. A šta se krije iza tog još više? Pa i neke neugodnosti poput viška žena, simpatija ili ljubavnica – često u sebi kriju nešto dečačko, infantilno, u potrazi za stalnom pažnjom, pa ga zbog toga mogu da privlače i starije žene s naglašenim majčinskim osećajem.

Kad smo kod majčinskog instinkta, ne zaboravite da ovaj osećaj isključuje neke druge mnogo prirodnije za njegovo doba. Znači, možete da polažete pravo ne sve moguće delove tela osim jednog! Kako onda uspeva da ima viška žena, a da nije mužjački nastrojen? Nije on čudotvorac, on vam je pravi intelektualac, vi mu zatitrajte struju u mozgu i zaintrigirajte njegov intelektualni libido, a zanimljive ste sve dok ne pokažete da vas previše seksualno privlači.

Na prvi pogled izgledaju zaista najuzbudljiviji, najinteresantniji i najinteligentniji ljudi. Niko ne može da vam opovrgne vaš prvi utisak, ispravan je. Izavljivaće vam ljubav na hiljade novih načina, niko drugi to ne ume, ali će vam i na hiljade novih načina kasniti na sastanke, dogovore i veoma važne godišnjice. Hvata vas strah? Imate razloge za to, jer je najveći problem ovog čoveka njegova nedoslednost. Takođe i svoje romantičarske sklonosti (ako ih imate) jednostavno ugušite u sebi jer od njih ćete imati samo problema.

 

RakAko očekujete da vam ovaj muškarac ogoli svoju dušu i prizna osećanja odmah na prvom sastanku, grdno stepogrešili. Pre ćete s njim da zapadnete u neke neizvesne i zategnute situacije nego što ćete s lakoćom pričati o koječemu. Rakovi nikada ne veruju nepoznatima, a ima nekih tajnih stvari koje ni svojim najboljim prijateljima ne poveravaju. Znači, od poverenja na prvi pogled nema ništa. Potrebno je dosta vremena i strpljenje da se zaista upozna ovo promenjivo i osetljivo biće. Ponekad je mrzovoljan i dominantan, da bi sekundu posle suzama žalosti i nesigurnosti nakvasio vašu najdražu haljinu.

Kada zavoli i postane svestan toga, njegova stidljivost će netragom da nestane i pretvoriće se u upornog, ozbiljnog i odlučnog čoveka koji ne prihvata “ne”. Ah, na kraju ne zaboravimo i njegovu majku. Majka mu je idol, zato nikada ne zaboravite da pozajmite neki recept od nje, njemu će to biti drago.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši