Horoskop razotkrio muškarce: Ko je ženskaroš najgore vrste, a ko za poželeti?

VagaVaga je izmislila ljubav i lepše ju je profilisala od Lava ili ostalih astroloških znakova. Muškarac Vaga se u toj ljubavi ležerno koristi svim mogućim trikovima i retko kada ne uspe da dobije ono što je u mislima zacrtao. Međutim, kada ulovi neku ženu, nije uvek siguran šta bi s njom. Budući da ju je već šarmirao do dobrovoljne pokornosti, on okleva. Da vas ostavi ili da vam predloži brak? Zaista čudna i oprečna razmišljanja. Kod tih dilema počinje njegova mentalna borba i život s takvom osobom može da postane pakao.

Muškarci Vage ne gube nikada zanimanje za suprotan pol. Budući da se umetnost ljubavi kod njih javlja veoma rano, a da su im šetnje po džunglama ljubavi učestale, događaju im se zaista neobične situacije. Teško ženama kažu “ne”, pa zbog osećaja dužnosti i pravednosti znaju da se zakopaju u neke sasvim bezizlazne veze. Odvratnost prema okrutnosti koju bi izazvali svojim “ne”, može da ih odvede do fatalnih grešaka koje su predodređene za brakorazvodnu parnicu ili će, zbog beskrajnog odlaganja, propustiti ljubav svog života. Ako ste zaljubljeni u muškarca Vagu, često ćete se susretati s njegovom neodlučnošću. Zato uzmite stvar u svoje ruke!

 

ŠkorpijaAko ste osetili simpatiju prema ovom muškarcu, a plaši vas strastvenost, najbolje bi bilo da odmah pobegnete. On nije muškarac za vas! Posebno ako ste pritom nesigurna i emotivna osoba, budite sigurni da on nije ono što vam treba. Vi niste ni slutili njegovu strastvenost i mislite da se radi o mirnoj i povučenoj osobi. To vam dođe kao optička varka i to je njegov način da vas privuče. On je samo naizgled miran, a u dubini njegove duše ključaju usijane strasti. Ako vam vaš Sunčev znak pruža zaštitu, onda krenite i probajte da ostvarite ljubav i vezu s takvim posebnim tipom. A uostalom, možda ste i vi strastveni tip.

Njihove reakcije su strogo kontrolisane. Tu bismo mogli da uključimo čak i ljubav. Ako misli da ima razloga da izbegava neki kontakt, on će da izgara u sebi, a glumiće mirnoću. Budite sigurne da je sposoban da vas maltretira dugo pre nego što odluči da vad zgrabi za kosu i odvuče u svoju jazbinu. A kada to uradi, onda ste njegovi do kraja života ili do kraja njegove ljubavi prema vama. Strašno je zaokupljen seksom i poseduje neutoljivu žeđ za promenama, a o ljubomori ne treba previše da se govori – bilo bi jako dobro da ne činite ništa što bi podstaklo njegove demone na aktivnost.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši