Horoskop razotkrio muškarce: Ko je ženskaroš najgore vrste, a ko za poželeti?

StrelacStrelčevi spadaju u red odvažnih ljudi koji se bore za stvari kojima se dive i uspevaju da svoj entuzijazam i divljenje prenesu na druge ljude. Idealistički entuzijazam i radoznalost su veoma zarazni. Govore veoma direktno, nemaju vremena da okolišaju s nekim temama ili akcijama. Ženama su u stanju da puno toga kažu, previše neobuzdanih stvari koje “potpaljuju” njihovu maštu, a onda bezobrazno zbrišu optužujući ih da su udavače ili kaubojke koje snažno vitlaju svojim lasom.

Kada ulazi u odnos s nekom ženom, prvo što vam nudi je ljubavnički status. Ako vam se dopada taj umišljeni i samouvereni Don Žuan, prihvatite tu igru i svojom taktikom iskusnog borca stvari privedite kraju, ali na vaše zadovoljstvo. Nikad ga nemojte ispitivati, plakati, gunđati i pretiti. To su stvari koje ne prolaze kod njega. Okružite ga slobodom i, naravno, insistirajte na istim pravilima igre. Ponekad ga vešto napravite ljubomornim ukazujući i na svoje prilike, ali takve stvari strogo dozirajte. Pokažite mu da ste i vi slobodan duh, kao i on.

Ne prosipajte vodu na njegove vatrene ideje i pronađite svoj svet dok on baca strele na sve moguće i nemoguće ciljeve. Spreman prtljag vam treba uvek jer ćete mnogo da putujete. Budite uvek praktični i bićete iznenađeni kako ljubav raste. Ponekad je ekstravagantan u trošenju i sklon kockanju, ali će istovremeno da bude velikodušan prema vašim potrošačkim izlivima.

 

JaracOn se zaljubio u vas, dopustio vam je da izvrnete sva njegova nadanja i snove naopačke i otkrio bezbrižnog, blagog zanesenjaka koji čezne za slobodnim lepršanjem na vetru. Imali ste sreće što ste upoznali ovakvog Jarca. Znači da ste se zabeležili u malu listu posebnih žena koje su to uspele. Međutim, nakon određenog vremena zaljubljeni Jarac će da zaključi kako je dosta sitnih ludosti i kako je sada nužno potreban povratak odgovornostima i obvezama. Tada pred očima imate drugačijeg Jarca – zatvorenog tipa koji je ugodan, ali s ciljem. Odjednom zavladaju ambiciozni prohtevi i vi shvatite kako ne vladate suvereno njegovim mislima.

Započnite s neprimetnim dodeljivanjem komplimenata. Možete da se nasmejete na ovu taktiku prisećajući se iskustava s ovim čovekom kada je gotovo uvek odmahivao rukom kad god ste mu uputili toplu reč podrške ili pohvale. Čak se i ljute, nelagodno se meškoljeći u foteljama, ali budite sigurni da se oni samo pretvaraju da mogu da žive bez lepih reči, a u suštini imaju očajničku potrebu da ih neko pohvali kazujući im kako su pametni, lepi, zgodni i uspešni.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši