Horoskop razotkrio muškarce: Ko je ženskaroš najgore vrste, a ko za poželeti?

VodolijaOriginalan je i ekscentričan, simpatičan, prepun ironije, dvosmislenih upadica, ležerne boemštine, žene ga obožavaju i vole da budu u njegovom društvu. Savremen je, sklon slobodnim vezama. Ako je oženjen, odan je porodici. Treba mu žena koja će da ga razume i da ga prati.

Ovaj muškarac je jako emotivan, human, iskren, pa bi zbog svoje eksplozivnosti morao da bude i obazriviji. Zna naglo da prasne, u tmurnom raspoloženju često može da izgovori mnoge grube i nespretne reči. U društvu veseljaka je kolovođa, neposredan, spontan, intiman. U iznenadnim trenucima nepotrebno zna da se žrtvuje, ne traži nikakva priznanja za to i najčešće se odnosi ležerno prema životu.

Svoju odlučnu i svojevoljnu prirodu u trenutku velikih ljubavi zna potpuno da gurne u drugi plan žrtvujući se materijalno i moralno za ženu koju voli. Obično svoje voljene partnerke uspeva da zatrpa sitnicama koje njihov život čine srećnijima, ali zbog svoje sebičnosti u stanju je potpuno da izoluje svoju partnerku da je ne bi ni sa kim delio.

RibeMuškarac Riba može da bude sve što (ne) želite! Privlačan, simpatičan, duhovit i donžuanski tip. Priroda mu je izuzetno strastvena, ali teško otvoreno iskazuje ono što oseća. Teško ga je voleti, a razumeti još teže. Romantičan je i sentimentalan, on izabranicu svog srca stavlja na pijedestal. Obožava misteriozne i jake žene. Žena će ga morati glasno da ga hvali, naravno, najžešće od svega njegovu muškost i ljubavničke kvalitete jer samo na taj način muškarac Riba stiče sigurnost. Treba uvek da ima pored sebe energičnu, strastvenu i inteligentnu ženu koja ga razume i voli i koja suptilno vlada njim vodeći ga prema realnijem i pozitivnijem shvaćanju života.

Često ovaj muškarac deluje zagonetno, mutno, odsutno, nepraktično. O, to se ženama jako sviđa. “Daje puno, a traži malo”, tako on sam sebe doživljava… Jao, koje otrežnjenje nakon nekog vremena. Ako hoćete da ih nakon “pregleda” menjate, on neće pristati na to. Žene tada svesno zažmure i nastave da žive s njima i za njih. Zapravo one se njima prilagođavaju… trajno.

 

Izvor:Stil.kurir.rs

Komentariši