Horoskop: Saznaj najveće vrline i mane svog muškarca

0
2658

Žene teško mogu saznati vrline i mane svog partnera, ali tu je horoskop koji bar malo može pomoći u tome.

S obzirom na to da su muškarci i žene dva različita sveta i njihovi se horoskopski znakovi se razlikuju. Potražite znak vašeg partnera i doznajte kakva je osoba;

Ovan 

Dobro građen, i uviek okružen ženskim polom, Ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, no neće prieći niti preko njihove inteligencije. Posebno ceni ukoliko žena zna da komunicira u muškom društvu i koja se ne boji novih kontakata.

Romantičan je  i dobar ljubavnik, u praksi je veliki planer, pa ćete mu najlakše ući pod kožu ukoliko doprinosite planovima koje je on odredio. Marljiv je, pa lako dolazi do novaca, no zbog ekstravagancije brzo i ostaje bez njih.

Bik

Muškarci ovog znaka su dosledni sebi i teže praktičnosti u različitim životnim situacijama. Vrlo su marljivi, no žele da se njihov rad prepoznaje i poštuje. Tvrdoglavost i sumnjičavost glavne su im mane, a često puta znaju pokazivati i ljubomoru te posesivnost.

Iako ih je teže zavesti od ostalih zodijačkih znakova, Bikovi u sretnoj vezi bez kompromisa će braniti čast i sigurnost svoje izabranice, ulazeći po potrebi čak i u fizičke obračune. Znaju se obući i imaju talent za financije.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj