HOROSKOP VAM OTKRIVA: Evo gde najviše grešite U LJUBAVI!

0
3575

Iskoristi šanse. Govori istinu. Izađi s nekim ko je apsolutno pogrešan za tebe. Reci NE. Potroši sav svoj novac. Upoznaj nekog slučajno. Reci VOLIM TE. Pevaj glasno. Smej se glupim šalama. Plači. Izvini se. Reci nekome koliko ti znači. Reci nekom kretenu šta misliš o njemu. Živi život, i NEMOJ SE KAJATI.

Ako nemate sreće u ljubavi, probajte da promenite svoje tipično ponašanje …

Ovan

Ovnova samouverenost , koja je na početku možda bi bila privlačna partneru, s vremenom postaje veliko opterećenje. Ovnovi moraju poraditi na svom egoizmu i naučiti ponekad i partnera da stave na prvo mesto ispred svega ostalog .

Treba shvatiti da je kompromis osnova svake dobre i duge veze . Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije takođe mogu predstavljati problem u vezama , jer se drugi jako teško nose s njihovim napadima ljutnje i besa .

 


Bik

Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često se više ne brinu o sebi . Osećaju se prijatno , pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled , što može biti izuzetno neprivlačno . Nekad su previše lenji za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo .

Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost . Bikovi su skloni da partneru dugo zameraju greške i uporno započinju iste svađe , što svakom s vremenom dosadi .

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj