Horoskop za razdoblje Strijelca: Vatreno razdoblje prepuno novosti, posebno nakon 29.11.!

0
2897

Sunce u vatrenom, promjenjivom Strijelcu, donosi nam jedan drugačiji period u kojem ima puno više pozitivne energije, kretanja, poleta, putovanja, kao i težnje za novim saznanjima, avanturama i događanjima, promjenama na duhovnom planu.

Sunce je u Strijelcu , znaku u kome postoji težnja da se uzdigne iz materijalnog ka duhovnom, da se razvija, raste, širi se prostire. Težnja ka daljinama i putovanjima, ali i onim duhovnim, ka spiritualnom rastu i intelektualnom, jer je Strijelac vezan za stjecanje viših znanja, studiranje i napredak.

Kako je dispozitor Sunca u Strijelcu Jupiter u Vagi, onda ljubav, partnerstva, suradnja s drugima, javno djelovanje će se uspješno odvijati. Jupiter i Saturn će biti u ovom razdoblju u sekstilu, pa će biti više taktičnosti, pravednosti, iskrenosti i mogućnosti za uspješnu suradnju, dogovore i napredak u nečemu za vas u ovom periodu važnom. Putovanja, kako ona kraća, tako i ona duža, u mjestima gdje ste već bili, posebno 19. 12., kada Merkur krene retrogradno, ili vraćanje na nešto što je bilo, popravljanje nečega, obnavljanje onoga što ste naučili, onima koji su učenici ili studenti.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj