Horoskop za vaš znak tokom vladavine Strelca od 23. novembra do 21. decembra 2016: tajne ljubavi i romantična iskušenja

0
4434

Ljubavni preporod za Ovna, iskušenja za Lava!

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Mars, vladar vašeg znaka, odnedavno u Vodoliji, u dobrom aspektu sa Jupiterom iz Vage, nagoveštava povoljna dešavanja i novine u vašem profesionalnom životu. Period je povoljan za uvođenje inovativnih tehnologija i nove projekte koji imaju veze sa produkcijom, distribucijom i posredništvom, komunikacijom i putovanjima. Uspeh zavisi od detaljne analize, dobre procene situacije, kao i od svakodnevnog i upornog angažovanja, čime god da se bavite.

Što se finansija tiče, izbegavajte zaduživanja i ne uzimajte kredite ili pozajmice ako to nije neophodno, jer nije sigurno da ćete uspeti da sve to vratite na vreme. Mlad Mesec od 30. novembra, uz stelijum u Strelcu i sekstil sa Marsom budi u vama želju za promenama i podstiče vas da menjate ono što vam ne odgovara. Obratite pažnju na razne priče i ogovaranja kako vam to ne bi prouzrokovalo problem sa nadređenima.

Pazite na rokove i potrudite se da sve poslove završite na vreme. Od 7. decembra, moguće komplikacije zbog loših procena.

Ljubav

Tranzit Meseca kroz sedmo polje i znak Vage od 23. novembra naglašava vašu potrebu za sređivanjem emotivnog života. Budući da tu obitava Jupiter na duže staze, prolazak svake planete može da ima pozitivne efekte na rešavanje emotivnih pitanja. Tokom navedenog tranzita, slobodni pripadnici znaka mogli bi da dožive nezaboravnu ljubavnu romansu sa osobama koje imaju veze sa inostranstvom. Iskoristite maksimalno trenzit Venere, vladara vašeg polja partnerstva, i Marsa, kroz znak Vodolije za uspostavljanje novih kontakata i dogovore.

Ne zapostavljajte prijatelje, družite se sa kolegama, iskoristite svaku priliku za izlazak. Ako ste nedavno prekinuli vezu do koje vam je stalo i kajete se zbog toga, pokušajte da se pomirite do 1. decembra, jer su vam zvezde naročito naklonjene u tom periodu. Pod uslovom da ste uvideli svoje greške i prihvatili partnerove mane, moguće je da vaša veza doživi pravi preporod.

Zdravlje

Iscrpljeni ste, pa vam je sada neophodan oporavak. Konstantno emotivno nezadovoljstvo i permanentni stres negativno utiču na vaše zdravstveno stanje. Mogući problemi sa stomakom, povišenim pritiskom i nesanicom.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj