Horoskop za vreme vladavine Škorpije: šta vašem znaku donosi glavni šaman Zodijaka od od 23. oktobra do 22. novembra 2016. godine

0
16168

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Pažljivo preispitujete nove mogućnosti i vagate odluke koje bi mogle da utiču na vašu dalju karijeru. Dobijate razne poslovne ponude koje samo na prvi pogled deluju primamljivo. Period koji sledi nije najbolji za dogovore, posebno one dugoročne, kao ni za realizaciju ugovorenih projekata, na šta ukazuje kvadrat Marsa sa Jupiterom. Neophodna vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve. U periodu do 31. oktobra, do mladog Meseca, budite uporni i dosledni u svojim namerama, posebno ako su vezane za neku bitnu promenu u karijeri, jer na samom kraju ciklusa može doći do neočekivanih problema koji bi mogli da ugroze vaše planove. Oslonite se na zdravu logiku i na podršku koju dobijate od proverenih saradnika. Nakon 9. novembra, Mars, vladar vašeg znaka, prelazi iz Jarca u Vodoliju i donosi olakšanje. Iskoristite ovaj period za valorizaciju poslovnih planova i dogovora, kao i za realizaciju dogovorenih promena. Posle 13. novembra dobijate povoljne vesti i podršku iz inostranstva.

Ljubav

Venera, vladar vašeg sedmog polja u istom znaku sa Saturnom, znak je da vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera, niti je deo vašeg trenutnog plana. Još niste spremni za emotivno vezivanje, plašite se krajnjeg ishoda, i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje. Hirovito ponašanje biće naglašeno sve dok Venera ne izađe iz konjunkcije sa Saturnom. Nakon 12. novembra, ulaskom Venere u znak Jarca, stvari možete da sagledate realnije, ali to ne znači da će situacija biti idealna, niti da će se sve dešavati onako kako biste vi to želeli. Ulaskom u pomenuti znak Venera će biti u aspektu kvadrata sa Jupiterom, a takav položaj ukazuje na brojna preispitivanja vezana za kvalitet i trajnost odnosa.

Zdravlje

Obratite pažnju na glavobolje ukoliko se pojave, kao i bolove u vratu i kičmi. Bakterije u mokraći i problemi sa bubrezima jesu prolazna stvar ali se moraju medicinski tretirati da ne ostave posledice. Striktno poštujte saobraćajna pravila i nigde ne žurite.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj