HOROSKOPSKI ZNACI I POROCI: LAVOVI ĆE SEBI UGAĐATI SVAKIM MOGUĆIM POROKOM, RAKOVI ŽRTVE VLASTITOG RASPOLOŽENJA

0
1995

Premda su zavisnosti i sklonosti porocima kompleksna stvar i prelaze okvire Zodijaka, ipak su neki horoskopski znakovi otporniji i lakše se odupiru iskušenju.

Alkohol, droga, cigarete, sve nas to dovodi u iskušenja od ranih dana. Zavisnosti nisu ograničene samo na to, zavisni možemo biti i od seksa, od posla itd… Pročitajte koliko je i na šta tačno vaš horoskopski znak slab.

Ovan

On je individualac koji naglo donosi odluke i kojim vlada vatra pa mu i pušenje i alkohol predstavljaju veliko iskušenje i opasnost. Jednom kad Ovan postane zavisan od nečega jako mu je teško prestati jer se radi o vrlo tvrdoglavom i inatljivom znaku. Ovnovi smatraju da alkoholom ili tabletama ublažavaju stres, a ako su pušači, često misle da zahvaljujući tome deluju glamurozno.

Bik

Radi se o vrlo stabilnom znaku, ali ne toliko samosvesnom kad je u pitanju preterana konzumacija hrane i pića. Bikovi uživaju u svim senzualnim zadovoljstvima, a seksualna ih frustracija često natera na konzumaciju alkohola ili destruktivno ponašanje. Veliki deo Bikova često ima problema sa težinom, a neki će imati problema sa opsesijom televizijom. Oni koji se zbog nečega osećaju krivi mogli bi se pretvoriti u radoholičare.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj