JEDAN BROJ GOVORI DOSTA TOGA: Izračunajte svoj i otkrijte sve o ljubavnom životu

Numerologija kaže da između brojeva i materijalnih stvari ili živih bića postoji neraskidiva veza. Zato izračunajte svoj lični i broj i otkrijte sve o vašem ljubavnom životu.

emelje numerologije postavio je Pitagora, jedan od najvećih matematičara i filozofa u istoriji. Za mnoge je ona samo mistična razbibriga, ali mnogi veruju kako između brojeva i ljudi zaista postoji snažna veza. Raznim metodama redukcije ili zbrajanja dolazi se do ličnog broja koji u sebi skriva tajne o određenom aspektu života. Svaki lični broj ima svoju vladajuću planetu, s toga je svaki broj specifičan sa svojim određenim karakteristikama. Između ostalog, može da pokaže i kako funkcionišete u ljubavi.

Lični broj dobićete sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja.

Primer: Godina rođenja: 25.6.1989.

2+5+6+1+9+8+9= 40

4+0= 4

BROJ 1: Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju veoma racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni – kao rezultat dobit ćete odbojnost i agresivnost. S njima morate da budete pažljivi i davati im dovoljno motivacije jer su skloni neveri ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

BROJ 2: Ove osobe su veoma izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Dosta su materijalni, pa će se lako odlučiti za osobu koja može da im osigura udoban život. To su blage osobe s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole – verne su i požrtvovane.

BROJ 3: Pre svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osete mogu da se upuste u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom poverenju prema partneru. Sve probleme rešavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši