KAD MUŠKARAC ŽELI ŽENU: Ovan neće skidati pogled sa vas, Škorpija će vas odvesti na skriveno mesto, a Vodolijinu strast ćete osetiti bez ijedne izgovorene reči..

Ponekad je teško uvideti da li postoji hemija između vas i vaše simpatije. Da li je reč o samo prijateljstvu ili možda potencijalno velikoj ljubavi – neka vam astro otkrije…

 

Zvezde su nam pokazale na koji način svaki horoskopski znak flertuje i tako stavlja do znanja “drugoj strani“ da joj se dopada.

 

OVAN

On oseća privlačnost kad se, nakon neke fizičke aktivnosti, uhvatite za ruke i pogledate jedno drugoga duboko u oči. On će tada stati i gledati vas malo dublje no inače. Ovan je čovek od akcije, seksualni elektricitet se kod njega na neki način poigrava sa mozgom.

 

 

BIK

On uživa u fizičkom kontaktu, a posebno kada vas zagrli. Ako vas zadrži u zagrljaju koji sekund više i priblizi vas sebi, pomiriše vam kosu, signali su koji govore da mu se dopadate.

 

 

BLIZANCI

Ovaj muškarac obožava da flertuje i to će sve vreme raditi sa vama, ali će se uvek pravdati rečenicom da je „sve to prijateljski“, samo zato što ubedi sebe da se on vama ne sviđa. Možda zvuči kao da se šali, ali svaki njegov flert shvatite ozbiljno.

 

 

RAK

On, kada oseti privlačnost, jednostavno se oduzme i smisao za humor koji je imao, više nema.

 

Voli da stoji blizu vas, ne bi li tim fizičkim kontaktom stavio do znanja da mu se sviđate.

 

 

Nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši