Kada bi svako ziveo samo SVOJ ZIVOT, i kada bi pustio druge ljude da zive svoj, svima bi nam bilo lepse i bolje!

 

O takvim osobama niko ne  moze da ima lepo misljenje, te osobe ne znaju kako da se izbore za srecu pa pokusavaju nekoj drugoj osobi da pomognu, naravno da to nije moguce, jednostavno te osobe nisu zadovoljne svojim zivotom, pa umesto da se bore za srecu, one pokusavaju da pronadju mane drugim ljudima.

Ali mnogo puta je receno da je svaki covek prica za sebe, to je prava istina, svako od nas ima pravo na vlastite izbore, a svako od nas bi trebao da nadstoji samo da zivi svoj zivot, i svako od nas bi trebao da pusti druge osobe da zive svoj zivot.

Sve sto trebamo da cinimo je veoma jednostavno, sve sto treba da cinimo jeste da zivimo samo svoj zivot, da cinomo ono sto zelimo, da cinimo stvari koje nas usrecuju, i sve sto treba da cinimo jeste da pustimo druge ljude da zive svoj zivot.

Trebamo se okrenuti nasem zivotu, trebamo gledati da nam zivot bude mnogo uspesniji, mnogo srecniji, trebamo razmisljati o sebi o svojim postupcima, o svemu onome sto cinimo, nikada ne smemo sebi dozvoliti da ogovaramo druge ljude, da im pronalazimo mane, to nikada ne trebamo ciniti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši