Kada raskida vaš horoskopski znak: ovi postupci su glavni razlog za kraj ljubavi (ASTRO SAVETI

0
3151

Rak ne trpi skrivanje, a Ribe će povrediti neosetljivost. Evo šta je ključni kamen spoticanja u vezi za vaš horoskopski znak!

Ovan

Posesivnost. Ne možete da podnesete posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni i želite da imate svoj život izvan vašeg odnosa.

Takođe, želite da imate svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik

Nepoštovanje. Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da svako ko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života.

Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci

Rezervisanost. Ne možete biti s nekim ko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom.

Imate puno prijatelja i poznanika i treba vam partner koji je u stanju da se nosi s ovom vrstom društvenog pritiska. Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj ličnosti.

 

Rak

Zatvorenost. Ne možete biti s nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni i želite biti u mogućnosti da razgovarate s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas.

 

Pasivnost i stidljivost mogu biti kamen spoticanja u vezi

Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti da vam da snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav

Stidljivost. Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti s nekim ko barem to neće pokušati. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam na neki način pružati izazov.

Ako ste s nekim ko je stidljiv i rezervisan, osećaćete kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smelosti.

Devica

Neambicioznost. Vama su bitni karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje lične.

Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite da razgovarate.

 

Vaga

Negativnost. Vi ste pozitivna osoba i uvek mislite kako je sutra bolji dan. Zato vi ne možete podneti negativnog ili dramatičnog partnera.

Volite da budete okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Škorpija

Laganje. Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je verovatno najbrži način da vas se izgubi – čak i ako je to samo bela laž.

Vi cenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj