Kako ga zavesti i kakvi su vam astrološki potencijali za uspjeh veze.

Osim opisa pojedinog horoskopskog znaka, pronaći ćete i najbolje savjete kako osvojiti osobu tog horoskopskog znaka, te odgovor kakvi su vam astrološki potencijali za uspjeh veze.

OVAN  (21.03. – 20.04.)

U lovu ste na ovnove? Za početak uvjerite svoje prijateljice da izađu u kafić za vrijeme utakmice. Tražite crvenu boju. Ako je ne nosi oko sebe će kreirati dosta emotivne i moćne vibre. Ovnovi su dosta nasrtljivi, agresivni i više nego sretni kada imaju priliku pokazati svoju nadmoć nad bilo kime. To uključuje konobare, posebno ako su slučajno pogriješili u narudžbi. Želite li ga impresionirati promarširajte ispred njega i spomenite bungee-jumping, ronjenje ili neki drugi ekstremni sport.

BIK  (21.04. – 21.05.)   

On će tiho sjediti u pozadini i sve promatrati s laganim smiješkom, kojeg ćete kasnije naučiti voljeti i cijeniti. Oni ne vole promjene osim ako su inicijalne, zbog toga je potrebno njemu ostaviti prostora za prvi korak. To će možda zahtijevati dugoročno buljenje u njega, ali vrijedno je čekanja. Bikovi žive zbog životnih užitaka, započnite s hranom i tada će vam otvoriti sva vrata.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši