KAKO SE KOJI HOROSKOPSKI ZNAK LJUTI I SVAĐA: Ovan ima kratak fitilj, Vaga se trudi da to sakrije..

Jarac

Disciplinovan i organizovan Jarac se maksimalno kontroliše i trudi se da se ne razbesni. Ali, ako na kraju ne uspe u tome u stanju je da pravi buku i galamu i da se ne smiruje danima. Međutim, zbog dobrih odnosa sa okolinom spreman je na ustupke iako ima nagon da uvek sve bude po njegovom. Zna da bude vrlo neugodan ukoliko se oseti ugroženim i ide iz krajnosti u krajnost – kada vas jednom otpiše, znajte da je to zauvek i bez druge šanse.

Vodolija

Lako se naljuti, ali brzo i zaboravi. Ljuti se kada se oseća da joj neko oduzima slobodu ili da neko sumnja u nju. Budući da misli da sve najbolje zna, voli drugima da “soli” pamet i govori im kako niko ne može da upravlja njegovom osobnošću. Krije od drugih kada je povređen, a tada postaje najopasniji – spreman na agresiju i osvetu.

Ribe

Ribe su preosjetljive, sve prihvataju lično i zbog toga su često nadurene. Stalno mijenjaju raspoloženje i ne znaju šta žele, ali znaju šta ne žele. Kada neko pokuša da im pomogne u nekoj odluci je isto nešto što ih može razljutiti. Ribe uglavnom svoju ljutnju zadržavaju za sebe, što je loše po njih jer ih to kasnije vodi u depresiju i tugu. I kada se svađaju, nisu zlonamjerne, a ako im se izvinite, sve će zaboraviti.

(malihoroskop.com)

Komentariši