Kako spasiti vezu nakon velike svađe (i mogućeg prekida)?

Osim što biste trebali se naučiti svađati, jednako tako morate naučiti i kako se ponašati nakon svađe

 

U današnje vrijeme ljubavne veze su potpuno različite nego prije. Još u vrijeme naših majki i baka, žene su imale drukčije uloge i drukčije ih se odgajalo. Nekada u prošlosti nije se moglo zamisliti da žena mužu izbaci stvari kroz prozor jer ga je uhvatila u nevjeri. Također zahtijevanje od partnera da nam kaže gdje je bio i opravdava se zašto se nije javio u prošlosti je značilo da bi žena bila izbačena i vjerojatno odbačena od svoje obitelji jer se suprotstavila suprugu.

No, današnje vrijeme je potpuno drukčije. Muškarci i žene teže ravnopravnosti i jednakosti, ponajviše u međusobnim odnosima. Žene se više ne boje svojih muževa, radi toga su svađe među partnerima sve otvorenije i intenzivnije. Koliko je to dobro jer se tako neki problemi rješavaju i veza se tako poboljšava, jednako tako zbog istih tih svađa veza može i završiti.

Ponekad je dovoljna jedna ružna riječ koja će preliti čašu ružnih riječi izgovorenih ranije, i veza će se u očima uvrijeđene strane urušiti. Da vam se to ne dogodi, osim što biste trebali se naučiti svađati, jednako tako morate naučiti i kako se ponašati nakon svađe.

Nastavak na sledecoj strani..

Komentariši