Kako voljeti SLOMLJENU ženu?!

Svaku osobu koja pokaže da joj je stalo, ova žena će pitati hoće li ostati s njom. Djeluje očajnički, ali prošlost ju je naučila da se riječi na kraju koriste kao oružje, da imaju veliku moć uništiti nečije srce.

Izvor: zdravaisretna.hr

Naravno da će joj svatko reći da će ostati. Ona će kimati glavom iako zna da ju duboko u njoj izjeda sumnja. Nadat će se da će ovoga puta biti drugačije. Koliko je teško voljeti ju?

Sve će riskirati i pokušati naći ljepotu ožiljaka koji su joj razorili srce. Ali svi će na kraju otići. Ostavit će ju sa šrapnelom bombe koja prerano eksplodirala.

I ona je opet na početku- slomljena, ali još uvijeka živa. Nekako će se izvući iz toga, ovaj put će joj trebati duže nego prošli.

Svaki puta izgubi dio sebe; davala je ljubav, a zauzvrat dobivala vrlo malo ili ništa.

Reći će sama sebi da je dobro. To je laž koju će ponavljati svakodnevno, jer ako u nju dovoljno snažno povjeruje, možda će na kraju i biti dobro – u najjednostavnijem smislu te riječi.

Ali nikad neće biti dobro. Uvijek će nešto nedostajati.

Bit će dana kad će ona nabaciti osmijeh i svoje najhrabrije lice. Bit će dana kad će njezin smijeh biti toliko zarazan da će svijet na trenutak zaboraviti koliko je slomljena. Ali čim dođe noć i njezino se tijelo opet sklupča od iscrpljenosti – pojavit će se ponovno njen stalni pratitelj – očaj.

Ti ćeš ju pokušati popraviti. Trudit ćeš se i to jako. Toliko jako da ćeš čak i vjerovati da možeš. Ali ona je slomljena s razlogom i nikad nemoj da ona bude samo to. Slomljena je, ali je i odana, dobra i predivna.

Nikad nemoj reći da” voliš tu slomljenu ženu…” Reci “volim tu djevojku…”. Jer ona nije žena kojoj treba pripisati pridjeve poput slomljena, depresivna, manična ili u zabludi- ona je samo žena. Žena koja te može voljeti kako nijedna druga ne može.

Nastavak na sledecoj strani…

Schreibe einen Kommentar