Kako voljeti ženu koja ne vjeruje olako drugima?

Žena koja ne vjeruje olako drugima, ponaša se na sličan način prema svima, bilo da se radi o novim prijateljstvima ili nečem drugom. Ako procjeni da se određeni odnos može razviti u nešto prekrasno, ona će oprezno otkrivati sebe, dio po dio.

Način na koji se smije, svoje neobične i pomalo čudne navike, kao primjerice da uživa u skakanju niz stepenice i na kraju će ti otkriti svoje drage uspomene iz djetinjstva. Ona će primijetiti sve o tebi, način na koji tretiraš potpune strance i nastavit će analizirati vaš odnos i nakon što ga stvorite.

Ona je žena koja ima niz slojeva koje je stavljala kako bi se zaštitila nakon svih padova koje je doživjela. Zbog njih se pretvorila u predivnu školjku, odbacujući svoju čahuru.

Žena koja ne vjeruje olako drugima želi biti shvaćena unatoč svojoj zatvorenosti. Ona zna da je upravo ta zatvorenost dovoljan razlog da netko odustane od nje. Ona se na prvu doima kao snažna, neovisna žena, sigurna u sebe i svoje sposobnosti. No ona je također žena koju ćeš krivo shvatiti, etiketirajući je kao onu koja se boji predati nekom odnosu jer ne ostvaruje lako veze s ljudima.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši