Kako vratiti bivšeg partnera i ljubav: S Ovnovima ne pomaže suptilnost, dok su Bikovi najtvrdoglaviji znak

0
5074

Horoskop otkriva kako da se pomirite sa bivšim: S Ovnovima ne pomaže suptilnost, dok su Bikovi najtvrdoglaviji znak, te dok mu ne stavite do znanja da je bio u pravum nema ništa od pomirenja.

Nakon prekida teško je ponovno uspostaviti odnos, ali horoskopski vodič nam može olakšati da omekšamo partnera.

Ovan

S Ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne hodajte naokolo čekajući da on nešto primeti. I ni slučajno nemojte čekati “pravi trenutak” za pomirenje, zbog toga što Ovnovi vrlo brzo uskaču u nove veze. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga držite se date reči, zbog toga što Ovnovi ne tolerišu prekršena obećanja. Ako baš želite da učinite nešto dodatno za svog partnera, javno se izvinite, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

Bik

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno staviti do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo u vezi sa tom temom. Sve dok to ne uradite, od pomirenja nema ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvatate da ste pogrešili i da ćete ga sledeći put poslušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

Nastavak na sledećoj strani …                                                                      

Nema komentara

Komentiraj