KAKVA SI TI DAMA, TAKAV JE I ON GOSPODIN: Žena određuje kako će se muškarac prema njoj odnositi

KAKVA SI TI DAMA, TAKAV JE I ON GOSPODIN: Žena određuje kako će se muškarac prema njoj odnositi

Muškarac nikad srce ženi ne poklanja bez razloga. Ako želiš da on prema tebi bude savršeni džentlmen, ti moraš umeti da budeš dama.

Biti dama ne znači samo imati stila u odevanju i poštovati bon ton. To je nešto mnogo više.

Evo kakvim se osobinama kod žene muškarci dive. Kada ovo prepoznaju u devojci, u stanju su da za nju urade sve:

Ljubavni promašaji

Iskrenost

Pravi muškarac ceni iskrenost kod žena. Žena koja može biti otvorena i iskrena, može i jasno reći kako se oseća. U današnjem svetu to je veliki plus.

Empatija

Puno je slučajeva u kojima on ne želi nužno biti u pravu. Samo želi biti shvaćen. Ako samo osvestite da on ima drugačiju perspektivu i pogledate stvari iz njegovog ugla, biće vam zauvek zahvalan.

Prihvatanje

Jedna od najgorih stvari koju možete učiniti je osuđivati muškarca, posebno kad je reč o njegovom životu pre vas. On ne traži oproštaj, naprosto traži prihvatanje.

Poverenje

Ako je dokazao da je pouzdan, onda mu verujte. Želi biti siguran da mu verujete. To ga jača.

ŠTO MANJE PRIJATELJA IMAŠ, TO SI PAMETNIJA: Nauka potvrdila da su inteligentni ljudi srećniji kad su sami

Imate cilj

Svaki siguran muškarac koji ima cilj u životu traži i takvu ženu. Svakako mu je vrlo drago kad žena ima ciljeve koji ne uključuju njega. Tako ga zapravo držite pod kontrolom i dajete mu do znanja da u vašem životu ne postoji samo on.

Domaćica

To ne znači da biste trebali ceo dan biti u kući, spremati, kuvati i peći kolače. To nije ono što traži. Traži nekoga ko stan/kuću može pretvoriti u dom. Nekoga ko njegovom životu može dati potrebnu ravnotežu. Da, treba mu sigurnost, posebno kad sa vama deli život.

zena

Potpora

Svakom muškarcu treba podrška. Želi da iskreno verujete u njega. Previše je kritike u svetu. Budite njegova obožavateljka i podupirite njegove snove. Ako žena u koju je zaljubljen veruje u njega, to će ga podstaći da postane bolji čovek.

Racionalnost

Ništa nije tako dobro kao kad je žena zadovoljna sobom, kao i sa njim u njegovim omiljenim šatikama. Uživa u tome jer se može opustiti i ne mora se stalno truditi da vas impresionira.

Horoskop otkriva sa kim ćete da se kresnete

Čvrsti temelji

Voli što imate standarde, a još mu je draže kad ih se držite. Pravim muškarcima oni ne smetaju. Štaviše, potrudiće se dostići nivo koji ste postavili.

Autentičnost

Ceniće ako ste stvarno onakvi kakvim ste predstavljate. Koliko god empatičan i pun razumevanja želeo biti, ne zna čitati misli. Zato govorite! Ceniće vas zbog toga.

Energičnost

Svi vole kad neko daje sve od sebe čega god da se prihvati. Taj kvalitet ne samo da mu je vrlo privlačna, nego i njega podstiče da se više trudi ostvariti svoje snove i nastojanja.

izvor: magazin.net.hr

Komentariši