Kombinacije znakova koje horoskopi ne preporučuju

0
3421

Kome sta ne preporucujemo i koji znak kome ne odgovara.

 Ovnu ne odgovaraju Blizanci, Ribe i Device.

Pripadnici ovog znaka uvek su otvoreni za ljubav i nova iskustva, a često zbog brzopletog stava uleću u ljubavne veze pre nego što dobro upoznaju partnera. Ne vole ljude koji glume i preterano kukaju te ih takvi ne mogu osvojiti, a vole samouveren nastup. Najgoru ljubavnu vezu čine sa Ribama, koje su za njih presentimentalne, sa Blizancima jer će se odnos svesti na stalne svađe i sa Devicama koje su previše komplikovane za njih.

Bik se loše slaže s Ovnom, Strelcem i Blizancima.

Pripadnicima ovog znaka vlada Venera, koja ih čini odličnim “materijalom” za vezu, no oni to zaista postaju tek uz pravog partnera, dok u međuvremenu mogu imati niz beznačajnih afera. Odbijaju ih tračare i oni koji se previše petljaju u tuđe živote. Najgoru ljubavnu kombinaciju čine sa Strelcem, koji se za njih ponaša previše slobodnjački i nezavisno. Loš odabir su i Blizanci, koji su previše nemirni, kao i Ovnovi, s kojima će se zbog slične snažne volje stalno prepirati.

Za Blizance su loši Bik, Rak i Ribe.

Pripadnici ovog znaka zaljubljive su prirode, ali isto tako jednakom brzinom se odljubljuju ako ih partner razočara. Odbijaju ih ljudi sa kojima nemaju zajedničke teme, oni koji su predvidljivi tj. po njihovom pojmu dosadni. Za Blizance je najgori ljubavni spoj s Bikom, kojeg neće dovoljno ceniti jer ga ne može “pratiti” u životnim izazovima i ambicijama. Loš spoj je i s Rakom, koji je za njih previše stabilan i predvidiv, ali i Ribama čija ih emotivnost zna gušiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj