LAV i SKORPIJA – KRALJ i KRALJICA HOROSKOPA! Ovi znaci znaju da su NAJBOLJI, upravo zbog toga od ZIVOTA ocekuju mnogo SRECE, i spremni su da ucine sve sto je u njihovoj moci da tako i BUDE!

Od velike je vaznosti svima nama da imamo veliko samopouzdanje, svima nama je potrebno samopouzdanje ako zelimo bilo kakav zivotni uspeh da ostvarimo, a upravo postoje osobe koje imaju veliko samopouzdanje, postoje osobe koje veruju u sebe, postoje osobe koje cine sve sto mogu za sopstvenu srecu, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Lava i Skorpije…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

LAV

 

Osobe rodjene u znaku lava postuju pre svega svoj trud i svoje zalaganje, osobe rodjene u znaku lava postuju sebe i svoje kvalitete, lavovi znaju koliko vrede i lavovi za sebe smatraju da su najbolji, mozda to nekim osobama izgleda preuvelicano, ali lavovi jesu najbolji i to iz mnogo razloga.

Osobe rodjene u znaku lava su one koje niko ne moze poraziti, osobe rodjene u znaku lava su one koje ne mogu biti porazene, osobe rodjene u znaku lava mogu samo da pobede, a lav pobedudje u brojnim situacijama.

Osobe rodjene u znaku lava krasi njihova velika hrabrost po kojoj su poznati, osobe rodjene u znaku lava uz pomoc svoje hrabrost smeju da ucine sve, a hrabrost im donosi odlicne rezultate, hrabrost im donosi brojne pobede.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši