LAV i SKORPIJA – KRALJ i KRALJICA HOROSKOPA! Ovi znaci znaju da su NAJBOLJI, upravo zbog toga od ZIVOTA ocekuju mnogo SRECE, i spremni su da ucine sve sto je u njihovoj moci da tako i BUDE!

 

Lav je znak koji se ne zali, lav ne zna za bilo kakve izgovore, ono na sta je lav navikao jeste da se uvek trudi i da se uvek bori, a upravo mu taj trud i ta borba donosi brojne razloge za srecu.

Nekome mozda izgleda cudno to sto su osobe rodjene u znaku lava uvek nasmejane i srecne, ali to ne treba nikoga da cudi posto su lavovi srecni sa razlogom, lavovi prosto sebi obezbedjuju brojne razloge zbog kojih su uvek srecni.

Osobe rodjene u znaku lava su spremne da ucine sve sto je u njihovoj moci za srecu, a lavovi se uvek postaraju da mnogo srece imaju u svom zivotu.

Lav je znak sa brojnim kvalitetima, sa brojnim vrlinama, lav je jednostavno ”kralj horoskopa”.

 

SKORPIJA

 

Osobe rodjene u znaku skorpije nisu imale lagan zivot, osobe rodjene u znaku skorpije su u svom zivotu uvek imale problema, ali ti problemi su uticali pozitivno na skorpije, ma koliko da to cudno zvucalo, zapravo su problemi skorpijama pomogli da skorpije nauce da je zivot nesto posebno i jedinstvno, pomogli su im da shvate da se za sve u zivotu moraju izboriti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši