LAV i SKORPIJA – KRALJ i KRALJICA HOROSKOPA! Ovi znaci znaju da su NAJBOLJI, upravo zbog toga od ZIVOTA ocekuju mnogo SRECE, i spremni su da ucine sve sto je u njihovoj moci da tako i BUDE!

 

Ako osobe rodjene u znaku skorpije umeju nesto da ucine, onda je to svakako da se izbore za srecu, osobe rodjene u znaku skorpije uvek se trude, i uvek cine sve sto je u njihovoj moci za srecu, a osobe rodjene u znaku skorpije se uvek izbore za to da u njihovim zivotima uvek bude mnogo srece.

Odvazne su skorpije, one ne razmisljaju previse, one ne razmisljaju o problemima koje ih cekaju ka ostvarenju nekog cilja, skorpije samo razmisljaju o tome sta im taj cilj moze doneti, upravo zbog toga skorpije ne odustaju, upravo zbog toga skorpije se uvek uspeju izboriti za srecu.

Osobe rodjene u znaku skorpije ukazuju ogromno postovanje drugim ljudima, ali skorpije postuju i sebe, skorpije ne gube svoje vreme na nevazne stvari, skorpije nikada nisu okruzene ljudima koji ih ne zasluzuju, skorpije svoje vreme cene i postuju, skorpije uvek svoje vreme koriste za ostvarenje nekih ciljeva i skorpije su uvek okruzene samo dobrim ljudima.

Znaju skorpije koliko vrede, svesne su skorpije svojih kvaliteta, osobe rodjene u znaku skorpije znaju da su najbolje.

Zbog svega sto cini skorpija, zbog njenih ogromnih kvaliteta, zbog svih drugih odlika skorpija, skorpija je jednostavno ”kraljica horoskopa”.

 

Komentariši