LINIJE NA VASEM DLANU: Pogledajte sta znace,jedna je znak da ce vas kroz zivot PRATITI SRECA!

Svaki covek ima linije po dlanu i predanje kaze da nijedan covek nema iste linije na istom mestu,sto bi znacilo da smo po tome svi jednostvno jedinstveni i posebni

Medjutim,te linije nisu bez razloga deo  naseg tela jer one govore mnogo o nasoj licnosti, a mi cemo danas   pokusati da vam objasnimo sta te linije znace.Ima ih puno ali retko ko moze da ih sve nauci i savlada,a onaj ko uspe na osnovu  samo njihovog polozaja moze da prorice buducnost.

 

POSTOJE SLEDECE LINIJE:

LINIJA ZIVOTA: Koja pocinje izmedju palca i kaziprsta i koja ide preko venerinog  brega   prema zglobu.Ukoliko je ta linija duga i duboka onda onda oznacava dug zivot i dosta zdravlja.

 

LINIJA GLAVE

Ide preko celog dlana,nalazi se iznad linije zivota.Zavisno od toga kakvog je oblika i u kom smeru ide ona moze da vam kaze koliko ste pametni,koliko ste mudri i sta je ono sto ste u stanju da uradite,tj. koliko ste hrabri.

 

LINIJA SRCA

Ova linija se nalazi  iznad linije glave ali ima suprotan smer od nje tako da se ona nalazi   u smeru od malog prsta do kaziprsta.Ukoliko je ona recimo duga to je znak da ste vi osecajna ili emotivna osoba,koja voli da pomaze drugima.

Sto su blize linija srca i linija  glave to je znak koliko ta osoba vise slusa glas svog srca nego svog razuma.

 

LINIJA SUDBINE

Ide od rucnog  zgloba do srednjeg prsta.Ukoliko je ona kod vas veoma  duboka i jasno se vidi to znaci da je vasa sudbina unapred precizno zapisana i da je vas zivotni put takav da nikako ne mozete da uticete na svoj zivot niti da promenite  bilo sta ma koliko da to zelite i pokusavate.

 

LINIJA UMETNOSTI

Ova linija ide od linije sudbine pa sve do malog prsta.Logicno,ona nam otkiva koliko smo  talentovani, koliko smo dobri u onome sto radimo i slicno.Ona je dakle primer naseg uspeha na neki nacin.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Komentariši