PRIČA O ČOVEKU I LEPTIRU: Ako poslušate ovaj savet, prebrodićete SVAKI IZAZOV!

Život pred nas stavlja razne izazove,ali moramo se suočavati sa njima jer sa svakim novim sve smo jači.

 

Jadnog dana u rano proleće, jedan mali leptir pokušavao je da se oslobodi svoje čaure. Kada se pojavio mali otvor, čovek koji je slučajno tuda prolazio, zagledao se u taj savršeni prirodni proces, „rađanja leptira“. Posle prilično vremena i jako puno truda, otvor je bio tek nešto veći, činilo se da će leptir izgubiti ovu bitku.

 

Tada je čovek odlučio da se umeša i pomogne leptiru. Uzeo je nož i presekao čaoru, vodeći računa da ga ne povredi.

 

Leptir je odmah i bez velike muke izašao iz čaure, ali njegovo telo bilo je slabo i nemoćno, a krila su se jedva pokretala.

Nastavak na sledecoj strani…

Šest tipova muškaraca koje ćete sresti pre nego što upoznate pravog!

…jer, baš kao u bajci, morate poljubiti žabu pre nego što se pojavi princ…

I dok neke žene ljubav svog života pronađu već u srednjoškolskim danima ili na fakultetu, nekima ipak treba malo više vremena da natrče na onog pravog, piše sajt Cosmopolitan .

Kako bi lakše shvatile koji je pravi muškarac baš za njih, žene moraju upoznati više tipova da bi na kraju odlučile šta im se sviđa, a šta ne. Zato vam olakšavamo potragu! Ukoliko ste upoznali ili sreli sledeće tipove, sigurni smo da već bar u glavi imate kako bi trebalo da izgleda vaš gospodin Pravi!

Umetnička duša, sanjar koji obožava da bude u svom svetu

Pesnička duša koja vam recituje ljubavne stihove dok vas gleda sanjivim pogledom. Osećajan lik sa kojim ne smete da budete pregrube. Ovaj tip muškarca mogao bi da ostane večni sanjar, idealista, što bi vas u nekim težim životnim izazovima kada morate biti s obe noge čvrsto na zemlji, i te kako moglo živcirati.

Zabavljač, duša zabave koji obožava da bude u centru pažnje

Njegov duh i entuzijazam su zarazni. Njegova energija ispunjava prostoriju i svi ga moraju primetiti. Vaši prijatelji ga obožavaju i sa njim nema dosadnih trenutaka. Ovo je tip muškarca kojeg ćete možda teško uveriti kako je mirna noć kod kuće takođe dobra opcija zajedničkog druženja.

Zavisnik od adrenalina sa kojim ćete probati i ono što se nikada niste usudili ni da pomislite

Ovaj muškarac će vas uveriti da probate stvari koje se nikada niste usudili, iskusite ekstremni sport koji ste dok ga niste upoznali samo gledali na televiziji. Euforičan, predan zdravom životu zavisnik o adrenalinu. Pozitivan, ali ipak možda previše razigran.

Nastavak na sledecoj strani…

9 razloga zašto moderne žene žele da žive same!

Koje su to čari samačkog života…

Često čujemo priče da je razlog što su žene odlučile da žive same to što su previše kompikovane da bi delile svoj životni prostor sa nekim ili jednostavno su povučene i nisu uspele da nađu partnera. Postoji veliki broj žena koje su odlučile da žive same zato što im je oduvek bio san da imaju stan samo za sebe. To su uglavnom žene koje su godinama unazad živele u višečlanim porodicama ili provodile svoje studentske dane živeći sa cimerima. Ako se dvoumite da li želite da živite same ili da tražite novog cimera, pročitajte razloge zbog kojih su se mnoge moderne devojke odlučile za samo svoj životni prostor.

1.Mir i tišina

Najbolji deo samačkog života je tišina. Ako ste živeli u velikoj, bučnoj porodici znate koliko vam je tokom odrastanja tišina nedostajala. Mnoge moderne žene su baš zbog tišine odlučile da žive same.

2. Sloboda

Ako ste nenametljivi, zavisite od drugih i bojite se da ćete ostati sami na sat vremena, onda ne težite ka slobodi. Kada živite sami možete uraditi šta god želite i kako god vi želite. Niko vas neće kritikovati što vam je televizor uključen posle ponoći, niko vas neće buditi rano ujutru i uvek ćete moći da se vratite sa lude žurke kad god želite, a da vas niko ne osuđuje.

3. Možete pričati sami sa sobom

Ako volite da pričate sa sobom to nije znak samoće i ludila. Kada imate na poslu loš dan i kada se problemi ređaju jedni za drugim, možete mirno kod kuće da sednete i uz šolju kafe da porazgovarate sa sobom o svojim teškoćama i mogućim rešenjima. Sa druge strane, kada živite sa nekim teško da ćete naći kutak da porazgovarate sa sobom.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stara ljubav je kao podgrejan ručak: 5 razloga da zaboraviš bivšeg!

1. Prevario vas je ili vas je lagao oko jako ozbiljnih pitanja. Sigurno ste čuli onu englesku izreku: “Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me!” Ukratko, ako je on nepoštena osoba, bez morala i savesti, teško da se promenio ili da će se promeniti, iz prostog razloga što on uopšte ne vidi u čemu je problem.

2. Iskorišćavao vas je. Uopšte nije bitno na koji tačno način. Bitno je da ne smete pasti na njegovo “žao mi je” koje verovatno nije iskreno. Zaslužujete nekoga ko će se prema vama odnositi s poštovanjem.

 

3. Usamljeni ste. Ako ste došli u iskušenje da se pomirite s bivšim samo zato što nemate s kim da podelite večeru i zavučete se pod pokrivač, odmah tu ideju izbijte iz glave. Mnogo je bolje biti slobodan, nego usamljen, a u vezi.

Nastavak na sledecoj strani…

DAJTE SEBI VREMENA I ODUŠKA: 3 koraka uz pomoć kojih ćete izlečiti slomljeno SRCE!

Ako ste već prošli fazu pokušaja pomirenja s bivšim partnerom (uveravanja kako su se stvari promenile i traženja nove šanse) i shvatili da od te opcije neće biti ništa, vreme je da krenete dalje sa svojim životom.

Tužna činjenica je da ako niste uspeli pri prvom pokušaju, nećete uspeti ni kasnije pa je bolje što pre krenuti s izlečenjem slomljenog srca.

 

Naravno, problem je gde započeti i gde izbaciti sve preostale emocije? Svako ima svoju jedinstvenu proceduru koju proživljava posle raskida.

Neke se osobe izoluju i leže u krevetu nedelju ili dve, dok drugi teže druženju i što češćim izlascima. Nije važno koji ste tip, važno je da što pre izbacite iz misli praznu kutiju koja se nalazi u vašem srcu.Gotovo je nemoguće da nakon prekida duge veze objektivno sagledate situaciju i mirno krenute dalje. Slomljeno srce sklono je analiziranju i dobrog i lošeg i svega onoga u sredini.

Sledećih pet koraka može vam pomoći da što brže prebolite prekid.

  • Uzmite odgovarajuću pauzu. Dajte sebi dovoljno vremena za izlečenje jer u suprotnom biste kasnije mogli platiti dug. Kao i hodanje sa slomljenom nogom, tako i slomljenom srcu treba vremena da se vrati punoj snazi. Kao što bi prerano stajanje na nogu izazvalo pravu katastrofu tako bi bilo i sa srcem. Ako ne prođete fazu oporavka možda ćete za tri meseca novom partneru morati da objašnjavate zbog čega još uvek volite bivšeg.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

10 stvari koje pravi muškarac radi u vezi

Neke žene imaju osjećaj da “pravi muškarac” ne postoji, odnosno da je danas nemoguće pronaći ga. S druge strane, neki muškarci misle da su oni definicija “pravog muškarca”.

Drugi pak smatraju da ne postoji takva stvar. Ipak, jedno je istina: oni muškarci koji misle da su oni definicija pravog muškarca i oni koji misle da to nisu – najčešće griješe. Ukoliko želiš znati jesi li u vezi s pravim muškarcem, obrati pažnju na njegova djela. Ono što je zaista važno je da se “pravi muškarac”, kada je u vezi, ponaša tako dobro da jednostavno moraš voljeti njega i njegov stil!

1. Pravi muškarac voli i poštuje svoju ženu zbog onoga tko je ona.

Ne voli samo njezino tijelo i status, nego nju cijelu. Voli njezinu istinsku ljepotu, osobnost i osjećajnost. Ophodi se prema njoj s poštovanjem. Ne smeta mu da joj skuha omiljeno jelo, izvede na večeru ili plati račun. I ona njega voli i poštuje.

2. Pravi muškarac se u potpunosti posvećuje vezi.

Ne vara je. Odan je i održava vezu zdravom. Potpuno je predan svojoj ženi, komunicira s njom i zajedno rade na vezi. Znaš da pravom muškarcu možeš vjerovati. Uvijek će ti biti vjeran.

3. Pravi muškarac svoju partnericu štiti fizički i emotivno.

Iako se žena može zaštititi sama, on je uvijek tu za nju.  Pruža joj financijsku sigurnost i tješi je kad je to potrebno. Spreman je udariti nekoga ako treba, ali promišlja prije neke akcije. Njegova djela su proračunata, obziran je i prema svima ljubazan.

4. Pravi muškarac ispunjava i inspirira svoju partnericu.

Osim što voli seks s njom i govori joj da je lijepa, također s partnericom vodi dubokoumne razgovore i planira budućnost. Šali se, inteligentan je i osjećajan. Nevjerojatno je šarmantan. Prepoznat ćeš ako je tvoj takav.

5. Pravi muškarac preuzima inicijativu.

Jer on nosi hlače. Naravno, te hlače pere i pegla žena, ali je on i dalje vođa. Ne čeka ženu da riješi problem, on ga rješava ili traži njezin savjet i pomoć. On uvijek preuzima inicijativu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

One ne jure ljude…. 7 karakteristika vrlo poželjnih žena!

Poželjno se najčešće može definirati kao “vrijedno imati ili željeti; ugodno, odlično ili fino “… Svaka žena ili muškarac koji su sanjarili o budućnosti vjerovatno su stvorili sliku o tome što najviše žele kod partnera. A većina žena vjerojatno je zaželjela da u nekom određenom trenutku bude poželjnija. I dok svijet i dalje neprestano pokušava otkriti koje su to karakteristike vrlo poželjne žene, istina je da možemo samo nagađati. Definicija će se neprestano razvijati.

Međutim, ono što sa sigurnošću možemo reći je da će vrlo poželjne žene vjerojatno imati sljedećih sedam karakteristika:

One ne jure ljude.

Njima je jasno da je to gubljenje vremena. One nemaju vremena za tako nešto, jer su previše zauzete stvaranjem boljeg života za sebe. To je upravo ono što ženu čini poželjnijom – taj bezbrižni, samouvjereni stav.

One imaju kontrolu nad svojim emocijama.

Vrlo poželjne žene neće plakati zbog svake propale veze ili neuspjeha u životu. Umjesto toga, one kontroliraju svoje emocije. One ne provode vrijeme u “njegovanju” beskorisnih emocija koje im ne donose napredak.

One izbjegavaju ogovaranje.

One svoje vrijeme provode mnogo produktivnije te su svjesne da tračanje može naškoditi svima. Tračevi, isprazne priče i drama rezervirani su za “školarke”, a ne za zrele, poželjne žene.

One ne traže pažnju.

Takva žena ne postavlja mnogobrojne selfije i ne mijenja statuse veze na društvenim medijima svaki put kada je netko privuče ili kada se zaljubi. Ona ne želi opterećivati druge ljude takvim trivijalnostima. Ona je poznata i o njoj se priča zbog njenih realnih i značajnih postignuća. Ona vjeruje da na taj način treba skrenuti pozornost na sebe, a ne nametati se stalnim promjenama koje joj se događaju u životu.

Nastavak na sledecoj strani…

TREBA VAM SAMO 60 SEKUNDI: Uradite ovo i IZGUBIĆE GLAVU ZA VAMA!

Ako mislite da je nemoguće, prevarili ste se.

Odigrajte “pogodi oblinu”
Kamerom na telefonu fotkajte delove svog tela i potom fotke pošaljite njemu. Naravno, priložite i poruku u kojoj tražite da pogodi koji delovi vaše anatomije se nalaze na na njima.

Pošaljite mu poruku koja budi maštu u trenutku kada to najmanje očekuje
U sred radnog dana je idealno vreme (ali vodite računa da nije na nekom važnom sastanku) ili ujutro odmah nakon buđenja. Napišite mu nešto o čemu će misliti ceo dan, na primer, “Želim tvoje ruke na sebi” ili “Ti, ja, moj krevet, večeras u 22h.”

Iskoristite igračke u predigri
Setite se da ima vibraciju koju možete da iskoristite za masažu erogenih zona.

 

Nastavak na sledecoj srani…

Želite da muškarac poludi za vama? Recite mu OVIH ŠEST REČENICA i biće zauvek vaš!

Bilo da ste tek uplovili u vezu, ili ste već udate, postoje neke stvari koje su svima potrebne, bez obzira na ljubavni staž- potreba čoveka da se oseća voljeno i seksi. Ne treba to samo ženama, već i jačem polu. Donosimo vam šest stvari koje im možete reći, a zbog kojih će vas odmah zavoleti.Autor:

“Izgledaš sjajno”

I muškarci su, baš kao i žene, nesigurni. Bez obzira da li to pokazuje ili ne, često se pita da li mu majica bolje stoje uvučena u farmerke ili opuštena, ili da li mu je stomak preveliki. Kompliment koji vam predlažemo je naročito dobar ukoliko je skoro krenuo u teretanu – time ćete ga podstaći da još intenzivnije radi na sebi, savetuje portal “YourTango”.

“Obožavam tvoj…(deo tela po želji)

Ponekad je određenost poželjna. Da se ne lažemo, svi znamo šta bi muškarci najviše voleli da im pohvalite, ali možete i improvizovati – u svakom slučaju, kompliment će mu prijati.

“Obožavam kad uradiš…” (dovršite sami)

Od ovog komplimenta ćete se i vi okoristiti. Muškarci, po tradicionalnoj podeli uloga, treba da iniciraju stvari, ali sigurno će mu prijati ako vi povremeno preuzmete uzde. Uostalom, ukoliko mu napomenete koliko volite kada vas češka po leđima, sigurno će to češće raditi.

“Ona žena te je odmerila”

Od ovoga će mu samopouzdanje otići u nebesa. Međutim, pored toga ćete mu pokazati i da niste naporna i ljubomorna devojka, već samopouzdana žena koja zna da on neće tako lako odlutati od vas.

 

 

Nastavak  na sledecoj strani…

Dnevni horoskop za 26. mart 2017. godine: Bik srećan, Blizanci bez podrške, Rak predusretljiv…

Ovan skoncentrisan, Bik srećan, Blizanci bez podrške, Rak predusretljiv, Lav i Vodolija u klinču, Devica strpljiva, Vaga bez snage, Škorpija bez balansa, prilika za Strelca, Jarac mašta, Ribe zarađuju. Ovo je današnji horoskop za 26.03.2017. godine.

OVAN

Posao

Skoncentrisani ste previše na posao i sam rad u toku dana. To tražite i od vaših saradnika. Nije dan da nešto previše zaradite.

Ljubav

Emocije su vam podstaknute jednom dobrodušnom osobom iz znaka Devica.

Zdravlje

Guši vas kašalj, verovatno je alergija.

BIK

Posao

Prijateljski ste nastrojeni. Imaćete sreće u sklapanju novih poslovnih poznanstava.

Ljubav

Potreba za intelektualnim partnerom.

Zdravlje

 

Donji stomak osetljiv.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Kada se muškarac zaljubi u ženu… 11 sitnica koje muškarci potajno obožavaju kod žene koju vole!

 
Možda vam neće reći direktno, ali on voli ove sitne stvari koje radite.

Kada se muškarac zaljubi u ženu, postoje mnoge male ili manje očite stvari vezano za nju i njenu osobnost koje će mu izmamiti osmijeh – ne samo na licu, već i u srcu, piše Your tango.

Dakle, koje su to stvari što ih muškarac u vašem životu vjerojatno voli kod vas, ali vam možda nije rekao?

1. On voli kako se smiješi dok misli na vas

Nije bitno je li on pod stresom na poslu, zaglavljen u prometu ili samo pretražuje društvene mreže. Ako je sretan muškarac, on će imati ženu u svom životu koja mu može izmamiti osmijeh čak i ako nisu na istom poštanskom broju.

Sama pomisao na nju ili samo njeno ime, obasjat će ga poput vatrometa.

2. On voli kada vam izvuče osmijeh na lice

Jeste li ikada primijetili muškarca koji kao da dobije vjetar u leđa kad uspije biti smiješan?

Muškarac voli vidjeti ženu u svom životu nasmijanu i da se dobro zabavlja. I još više od toga, on voli biti izvor tog osmijeha, čak i ako to znači zbijati glupe šale kako bi je nasmijao.

3. On voli biti fizički blizu vas

Bez obzira jeste li zagrljeni na kauču ili stojite jedan pored drugog čekajući taksi, muškarac voli biti u blizini žene koju voli. To je odličan način da se osjeća povezan s nekim – i fizički i emocionalno.

Teško je pobijediti osjećaj kada žena do koje mu je stalo položi glavu na njegova prsa ili odmara glavu na njegovom ramenu. Ne pitajte me zašto, to je jednostavno znanost.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

DRAGE DAME LOŠE VAM SE PIŠE: Ovo su sigurni znaci da ste u vezi sa NARCISOM!

Narcistički poremećaj ličnosti je jedan od najčešćih poremećaja ličnosti. Lako se prepoznaje na početku veze. Narcisima može da pomogne samo profesionalac i to samo ako oni to žele.

 

Evo kako ćete prepoznati ukoliko vaš partner ima narcistički poremećaj ličnosti:

 

Ima naglašen osećaj da je on jako važna osoba

Ukoliko ste ga pitali da idete negde na odmor, a on vam odgovara da ne može jer će ceo posao propasti ukoliko on uzme odmor, onda ne gubiti vreme, imate posla sa narcisom. Narcisi su skloni da misle da će se ceo svet raspasti bez njih ili pak žele da vi mislite tako.

 

Oni se stalno hvale, od toga kako su najbolji na svom poslu, i kako niko njih ne može da zameni pa sve do toga da šta su sve kupili, sa kim su gde bili, šta su sve radili. Ukoliko vas partner nikada ne pita šta vi radite i kako je vama u životu, onda sada znate na čemu ste.

 

Ceo razgovor sa njima se svodi na njih. I jako su nestrpljivi, ukoliko kasnite, oni će se jako naljutiti.

Nastavak na sledecoj strani…

LJUBAV NA POSLEDNJEM MESTU: Evo šta je danas NAJPOŽELJNIJE za dugu i stabilnu vezu!

Koji je glavni kriterijum na osnovu kojeg biramo partnera – seks, ljubav ili novac

 

Rezultati nedavnog istraživaja koje je sproveo grčki Institut za andrologiju pokazuju da je sigurnost ta koja nas vodi pri izboru partnera sa kojim stupamo u brak. Nažalost, ljubav nema velike veze sa tim.

 

Naime, istraživanje je obuhvatilo pet hiljada parova starosti izmešu 25 i 65 godina. Verovali ili ne, samo 18 odsto njih je reklo da je ljubav bila presudan parametar zbog kojeg su stupili u brak.

 

“Veze iz koristi sa potisnutom željom prema istinskoj ljubavi nisu recept za zdrav seksualni život”, kaže Kontantinos Konstantinidis, autor istraživanja.

 

Ipak, najzanimljiviji je bio odgovor ispitanika na pitanje šta im pruža najveće zadovoljstvo u vezi.

Nastavak na sledecoj strani…

NJU SVI SANJAJU, ALI MALO KO JE IMA: Deset razloga zbog kojih MORAŠ da smuvaš ALFA ŽENKU!

Na prvi pogled, odaju utisak nadmenih osoba jake harizme i neobične lepota. Neka vas to ne obeshrabri, jer je “alfa ženka” najbolja devojka koju ikada možete imati.

 

Zbog ovoga su “alfa ženke” vredne truda, pa nemojte štediti sebe ako želite vezu sa takvom osobom.

 

1. Krasi je apsolutna samosvest

 

Alfa ženka se ne igra sa partnerom, jer joj baš i nije mnogo stalo do tuđeg mišljenja. Reći će ono što zaista misli jer kroz život korača samostalno, bez osvrta na utisak koji ostavlja. Svoje dostojanstvo nosi sa ponosom, pa ne glumi nežnost i krhkost da bi je neko štitio.

 

2. Motiviše partnera da svakim danom bude bolji

 

Ukoliko imate neki životni cilj ili gajite vrhunske ambicije, ovakva žena će vas podržati kao niko drugi. Uživa u uspehu partnera jer je jedna od njenih ambicija da bude u timu koji pobeđuje.

 

 

3. Obožava avanture i izazove

 

I kada je u najtežoj situaciji, pokušava da iz sebe izvuče maksimum. Kada joj je lepo, pokušaće na svaki mogući način da podigne užitak do krajnjih granica. Nije samotnjak koji se zatvara u četiri zida, pa zato radi sve da se dobro zabavi u širokom društvu. Voli duge planinske šetnje i prirodne izazove. Radije će sama pobeći u divljinu nego ostati u ušuškana u  kolotečini života.

Nastavak na sledecoj strani…