ZAVEDITE GA DA NE ZNA STA GA JE SNASLO, DA MU BUDETE NAJLEPSI SAN I NAJGORA NOCNA MORA!

Verovatno ste svi imali priliku pa vidite neku osobu koja prosto ”pleni” i u koju su svi pogledi upereni.

Ona osoba koja kada prodje pored vas ili kada udje u prostoriju ”kao da vreme stane’, ona kojom su svi odusevljeni.

 

To je otprilike kvalitet prave zavodnice, koja pleni svojim sarmom i lepotom.

Mi vam donosimo nekoliko stvari, tj osobina koju svaka zena mora da ima ako zelite da postane prava zavodnica:

Nastavak na sledecoj stranici…

Prestanite tražiti ljubav – Dopustite da se jednostavno pojavi!

Što ako prestanemo tragati za ljubavlju?

Umjesto toga, mogli bismo živjeti u sadašnjem trenutku – sada i ovdje. Zamislite da smo u potpunosti u stanju reći: „Ovo sam ja i dobro sam.”

Sva ta potraga za ljubavlju na kraju nas umori.  Mene je umorila. Izluđuje me ta potraga, ta borba, zbog koje se na kraju osjećam nesigurno, ludo i prazno.

Mi želimo da vanjski svijet smiri naše unutarnje strahove, ali to se rijetko (ako ikad) dogodi.

Ako se i dogodi, iza toga ostajemo slomljeni (suprotno od onoga što smo željeli), piše Elephant journal.

Znate onu slatku predodžbu koju imamo o ljubavi – onu o kojoj govore pjesme, filmovi i društvo u cjelini? Lažna je.

Kada zadržavamo uvjerenje da će nam druga osoba ili iskustvo pružiti mogućnost da se (napokon) osjećamo potpuni, čeka nas nevolja.

To je ono što mi radimo tako često u životu – očekujemo da će nešto izvanjsko učiniti da se osjećamo potpuni. Ja sam to učinila toliko puta.

Kada vjerujemo da naša vrijednost dolazi izvana, uvijek ćemo osjećati kao da nam je potrebno više ljubavi. Ovo nije nešto novo, već samo iskrena informacija. Koliko god želimo vjerovati da to nije istina – nitko nikada neće biti dovoljan da nas ispuni, ako sami ne možemo to učiniti.

Ironično je to što kad jurimo za nečim, obično ta stvar od nas bježi još brže.

Ne postoji mnogo toga što zapravo možemo kontrolirati. Zašto bi pokušavali  to učiniti s nečim toliko divljim kao što je ljubav?

Kroz budizam razumijemo da se sve stalno mijenja. Učenje govori kako je ta promjena van naše kontrole. U tom učenju leži temelj za prihvaćanje nečega zbilja velikog – principa prolaznosti.

Ako možemo prihvatiti prolaznost, onda nismo toliko iznenađeni kada je naš vanjski svijet onakav kakav on  jest – neizvjestan. Ukoliko to prihvatimo, pronalazimo nešto ispod toga svega, nešto što je stvarnije i čvršće.

Nastavak na sledecoj strani…

One ne plaču zbog svakog svog neuspjeha – 7 karakteristika vrlo poželjnih žena!

Poželjno se najčešće može definirati kao “vrijedno imati ili željeti; ugodno, odlično ili fino “… Svaka žena ili muškarac koji su sanjarili o budućnosti vjerovatno su stvorili sliku o tome što najviše žele kod partnera. A većina žena vjerojatno je zaželjela da u nekom određenom trenutku bude poželjnija. I dok svijet i dalje neprestano pokušava otkriti koje su to karakteristike vrlo poželjne žene, istina je da možemo samo nagađati. Definicija će se neprestano razvijati.

Međutim, ono što sa sigurnošću možemo reći je da će vrlo poželjne žene vjerojatno imati sljedećih sedam karakteristika:

One ne jure ljude.

Njima je jasno da je to gubljenje vremena. One nemaju vremena za tako nešto, jer su previše zauzete stvaranjem boljeg života za sebe. To je upravo ono što ženu čini poželjnijom – taj bezbrižni, samouvjereni stav.

One imaju kontrolu nad svojim emocijama.

Vrlo poželjne žene neće plakati zbog svake propale veze ili neuspjeha u životu. Umjesto toga, one kontroliraju svoje emocije. One ne provode vrijeme u “njegovanju” beskorisnih emocija koje im ne donose napredak.

One izbjegavaju ogovaranje.

One svoje vrijeme provode mnogo produktivnije te su svjesne da tračanje može naškoditi svima. Tračevi, isprazne priče i drama rezervirani su za “školarke”, a ne za zrele, poželjne žene.

One ne traže pažnju.

Takva žena ne postavlja mnogobrojne selfije i ne mijenja statuse veze na društvenim medijima svaki put kada je netko privuče ili kada se zaljubi. Ona ne želi opterećivati druge ljude takvim trivijalnostima. Ona je poznata i o njoj se priča zbog njenih realnih i značajnih postignuća. Ona vjeruje da na taj način treba skrenuti pozornost na sebe, a ne nametati se stalnim promjenama koje joj se događaju u životu.

Nastavak na sledecoj strani…

Šta muškarci očekuju od žena: Muški horoskop otkriva ko voli starije, ko brzo traži zamenu!

Potražite znak vašeg partnera i saznajte kakva je osoba

Svaki horoskopski znak ima različite osobine koje ga opisuju kao osobu. S obzirom na to da su muškarci i žene dva različita sveta i njihovi horoskopski znakovi se i te kako razlikuju. Potražite znak vašeg partnera i saznajte kakva je osoba.

Ovan
Dobro građen, i uvek okružen ženskim polom, Ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, ali neće preći ni preko njihove inteligencije. Posebno ceni ukoliko žena zna da komunica u muškom društvu i koja se ne boji novih kontakata. Romantičan je i dobar ljubavnik, u praksi je veliki planer, pa ćete mu najlakše ući pod kožu ukoliko doprinosite planovima koje je on odredio. Marljiv je, pa lako dolazi do novca, ali zbog ekstravagancije brzo i ostaje bez njega.

Bik
Muškarci ovog znaka su dosledni sebi i teže praktičnosti u različitim životnim situacijama. Vrlo su marljivi, ali žele da se njihov rad prepoznaje i poštuje. Tvrdoglavost i sumnjičavost glavne su im mane, a često znaju da pokažu i ljubomoru, kao i posesivnost. Iako ih je teže zavesti od ostalih zodijačkih znakova, Bikovi u sretnoj vezi bez kompromisa će braniti čast i sigurnost svoje izabranice, ulazeći po potrebi čak i u fizičke obračune. Znaju se obući i imaju talent za finansije.

Nastavak na sledecoj strani…

Sedam škakljivih pitanja na koja vam žene nikad neće odgovoriti!

Neke stvari žene kriju kao zmija noge i ma koliko se trudili da ih saznate, nikada nećete uspeti u tome.

Postoje tajne koje žene ne bi otkrile nikom, posebno ne svom muškarcu, ni za živu glavu.

Ma koliko vi bili zaintirgirani i radoznali i ma koliko taktika upotrebili ne bi li je nagovorili da progovori, žena će biti još veštija.

Nema tog trika koji će vam pomoći da je razotkrijete kada su sledeće stvari u pitanju.

 

Nevinost

Nekada su se žene ponosile svojim devičanstvom, a danas ih je sramota priznati da su još uvek device ili da su nevinost izgubile u dvadesetim godinama.

Broj partnera

Mnoge žene skrivaju s koliko su muškaraca imale os i to iz vrlo jednostavnog razloga – ne žele da ih osuđuju i da ljudi misle kako su dobre samo za “jednu stvar”. Mnogi muškarci i žene i dalje osuđuju žene koje su seksualno slobodne.

Kilaža

To je osetljiva tema gotovo za svaku ženu. Bombardovani smo određenim standardima lepote koji se odnose na mršavog i još mršavijeg. Stoga nije čudno da žene ne žele da priznaju da su u srednjoj školi bile bucke kako ne bi bile predmet zadirkivanja.

 

Nastavak na sledecoj stranici..

Nije zaljubljen niti će biti: Dve važne stvari koje pokazuju da sa njim samo gubite vreme!

Ako se prepoznate u sledećem tekstu, verujete nam – VI STE MU SAMO REZERVA!

 

Kada ste s nekim u srećnoj vezi i kada neko zaista želi da bude s vama, logično je da će on uvek i svuda govoriti u paru. Naravno, ovo nije jedini znak da se nalazite u dobroj vezi, ali reći ćemo da ste na dobrom putu da takav odnos izraste u nešto više.

 

 

Međutim, hajde da se osvrnemo na drugu stranu. Šta ako vas ni pisle nekog vremena nije stavio u kontekst “nas dvoje”, da li treba da se upali crvena lampica? Da li to znači da on još uvek nije definisao vaš odnos ili ne želi da ga definiše jer ste mu samo rezerva. Ako sumnjate u to, najbolje je da pokušate otvoreno da razgovarate sa njim.

 

 

Pre razgovora prepoznajte da li gubite vreme s njim. Ukoliko često radi sledeće dve stvari očigledno je.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

7 nepogrešivih znakova da je odavno lud za vama!

Kako biste saznali šta neki muškarac misli o vama i kakva osećanja gaji, ne morate da ga direktno pitate ni da nagađate. Dovoljno je da posmatrate njegov stav. Nezavisno o toga šta osoba govori, njeni pokreti i gestovi govore zapravo mnogo više i otkrivaju prave namere i skrivena osećanja. Predstavljamo vam neke od najčešćih poza i pokreta muškaraca koji nepogrešivo otkrivaju njegova prava osećanja.

 

1. Gladi ili razbarušuje kosu

Gladi ili razbarušuje kosu

Na ovaj način muškarac povećava svoje samopouzdanje i nesvesno pokušava da se ulepša kada vidi privlačnu osobu. Ovo isto pravilo važi i za žene.

Nastavak na sledecoj strani…

NE DIŽI RUKE OD VAŠE LJUBAVI TEK TAKO: Ako se spremaš da ga ostaviš, razmisli o OVIH 8 stvari pa tek onda donesi odluku!

Ukoliko su se i u vašu vezu uvukli problemi, sumnje, svađe i razmišljate o raskidu kao jednom o rešenja, ne brinite niste sami. Milione parova se svakodnevno bore sa problemima, nedostatkom pažnje i ljubavi, ali mnogi od njih iz te bitke izađu kao pobednici i mnogo jači. Pre nego što ćete konačno odlučite da stavite tačku na svoju ljubav saznajte kojih to 8 stvari treba OBAVEZNO da uradite pre nego što skroz odustanete od sadašnje veze.

Pre svega razgovarajte iskreno.

 

Ovo izgleda tako očigledan savet, da ćete ga možda i preskočiti, ali iznenadili biste se koliko je ljudima lakše da svoje probleme sakriju pod tepih i teše sebe kako vezi nema spasa umesto što će stvari izneti na videlo. Nemojte da se nadate da će problemi nestati ako ih dobro ignorišete ili da će biti lakše jednostavno da nestanete. Pričajte sa svojim partnerom, najiskrenije što možete. Iznesite problem na svetlo, pokušajte da nađete uzrok. Pokušajte sa saslušate i njegovu stranu i bez osude ga razumete.

Naučite da su promene zapravo zdrave i normalne.

Nemojte da živite u zabludi da će osoba sa kojom ste stupili u vezu biti uvek ista kao kada ste se zaljubili. Vremenom će se okolnosti promeniti, vi ćete sazreti, možda će se ljubav pojačati ili ugasiti… Važno je da shvatite da su promene deo nas i da su potpuno prirodne. Ukoliko se nikada ne bi menjali svi odnosi bi nam brzo dosadili. Prihvatite da vaš dragi možda nije ista osoba kao sa početka veze, ali to ne znači nešto loše. Možda je samo potrebno da razumete zbog čega je nastala ta promena.

Ne zaboravite zašto ste se zaljubili.

Neki od vas se možda neće složiti, ali iskrica sa početka veze će se vremenom ugasiti. Ne skroz naravno, jer bi to značilo i kraj ljubavne hemije, ali recimo da će utihnuti. I ne, ne treba u tome videti kraj nečega ili nešto loše. Jednostavno život ili problemi koji nailaze mogu malo ugasiti plamen strasti i poljuljati odnos. Zato je veoma važno da se na vreme prepozna problem i pokušate da oživite svoju vezu.

Prisetite se početka i svih sjajnih stvari zbog kojih ste se zaljubili, setite se svih ludosti koje ste uradili zajedno…Koji su to događaji učvrstili vaš odnos i doveli da budete tako dugo zajedno. Zapitajte se zbog čega ga cenite, zašto ste baš njega odabrali, koje su to njegove vrline kojima ne možete da odolite…

Pronađite koren problema.

Zapitajte se: Koji je stvarni problem u vašoj vezi koji koči vašu sreću? Pokušajte da sagledate vašu celu vezu objektivno i detaljno i saznajte u čemu ste možda pogrešili vi ili vaš dragi pa je došlo do neslaganja. Nakon što utvrdite uzrok razmislite da li je situacija rešiva razgovorom ili je potrebna pauza da lepo razmislite šta ćete dalje. Zapitajte se da li su vaša osećanja i volja jaki da preživite trenutne probleme. Da li je vaš partner raspoložen da zajedničkim snagama utvrdite srž problema i pokušate da rešite?

Nastavak na sledecoj strani…

Ako imate ove tri osobine, možete imati svakog muškarca!

Spoljašnji izgled, šminka, krpice… Sve to privlači pažnju ali… Ono što oni traže je nešto drugo i ukoliko imate ove tri osobine, možete da osvojite bilo kog muškarca.

1. Osmeh

Ne mislimo na besmisleno kikotanje na njegove šale koje ni on sam ne razume, već onaj iskren, od srca, koji je najbolji afrodizijak za muškarce.

2. Seksipil

To nije ni uska haljina u kojoj ne možete da dišete, niti najnovije potpetice u kojima ne umete da hodate, već energija koju posedujete, pa privlačite muškarce poput magneta. Možete biti seksepilni i u uskoj beloj majici i farmericama, razbacanih lokni I bez šminke… Ukoliko imate ono nešto, on ili bilo koji muškarac je vaš. 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

3. Samopouzdanje

Kada oseti da imate mnogo samopouzdanja, nema šanse da ne padne. Žena koja voli i ceni sebe je fatalna. Koračaće hrabro, uzdignute glave, pogledom će tek prelaziti preko drugih ljudi… Da, to je ključ uspeha.

Dakle, ne morate biti obučena po poslednjoj modi, niti lepotica svetskih razmera.

Izvor:Na dlanu.com

SMS prepiska: Njegove poruke otkrivaju šta zaista oseća…

Šta kad on samo odgovara, a nikad ne započinje konverzaciju?

Pisanje poruka jedan je od najučestalijih oblika koji nam olakšavaju posao, ali su isto tako štetne za vezu jer zbog njih izbegavamo “stvarne razgovore”, pa nije ni čudno da ne možemo dešifrovati njegova osećanja preko smajlića i slova na ekranu.

Javlja se samo kad želi da zadovolji svoje seksualne nagone
Muškarac koji od vas želi samo seks izbegavaće duge poruke u kojima bi mogao reći nešto više o sebi. Ako vas nasmeje ili s vama podeli nešto lično, veruje da biste mogle da pomislite kako brine o vašoj sreći čak i kad niste zajedno u krevetu.

 

Želi instant vezu
Tip koji se konstantno javlja tokom celoga dana i obaveštava vas o najmanjim pojedinostima koje mu se trenutno događaju, verovatno očajnički želi da uđe u vezu. Možda misli da će vam se više svideti ako svakih deset minuta vidite njegovo ime na ekranu mobilnog.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

MAGIJA DETELINE S 4 LISTA: Uradite ovo dok mislite na nekog muškarca i on će se ODMAH zaljubiti u vas!

Znamo da je sreća pronaći detelinu s četiri lista, ali kako tu sreću malo preciznije usmeriti…?

Ljubav – jedna od najvažnijih, najčudnijih i najneshvatljivijih stvari na svetu. Ispunjava srce i dušu, produžuje život i natera nas da se zamislimo. Ko o njoj ne bi hteo da zna više? Donosimo osam neobičnih i manje poznatih činjenica o onome bez čega život nema smisla, a onu pod brojem četiri žene mogu i praktično da primene da se muškarac zaljubi u njih.

 


1.
Sama reč ljubav potiče od sanskritskog pojma lubhiati koji označava želju, odnosno strast.

2. Burma i verenički prsten oduvek se nose na domalom prstu, jer kroz njega prolazi vena koja vodi pravo do srca.

3. Kada se zaljubimo aktiviraju se funkcije prednjeg mozga (kora čeonog režnja) i veliki mozak (deo mozga zadužen za kreativnost i rešavanje problema) i našem organizmu se podiže nivo dopamina. Zbog tako burne hemijske reakcije, povećava se i osećaj zavisnosti koji je jednak onom kod konzumacije kokaina.

Nastavak na sledecoj strani…

15 znakova da ste u vezi s dobrim čovjekom!

Kada su u pitanju veze, vjerojatno ste se često zapitali kako pojedine osobe završe s drugima. Zašto jednostavno ne prekinu odnos ukoliko ne dobivaju ono što zaslužuju i priželjkuju od veze?

Veliki dio problema leži u tome što veliki broj žena nije sasvim siguran kako izgleda zdrava veza ili kako bi se dobar čovjek trebao ponašati i ophoditi prema partnerici.

Sljedećih petnaest znakova pokazuju kako se dobar čovjek ponaša u vezi.

1. Dobar čovjek nikada ne dopušta da zaboravite koliko vas voli

Ako vas on zaista voli, to će vam uvijek dati do znanja. Osjećat ćete njegovu ljubav.

Osjećat ćete se cijenjeno, poštovano i voljeno.

2. Dobar čovjek vas uvijek podržava

Bez obzira želite li upisati tečaj stranog jezika ili odlučite da ćete ostati kod kuće kako biste podizali djecu, dobar čovjek uvijek će podržavati vas i ono što želite od života.

On vas nikada neće obeshrabriti. On će biti pored vas svaki korak na putu koji ste odabrali radujući se vašim uspjesima i tješeći vas tijekom poraza.

3. Dobar čovjek će vas inspirirati

On će vas inspirirati biti bolja osoba, borac i osoba koja zna što želi u životu.

Njegove ambicije vam uvelike pomažu u tome.

4. Dobar čovjek se trudi zadobiti vaše povjerenje

On želi da se osjećate ugodno i sigurno u vašoj vezi. Kamen temeljac spomenutih osjećaja svakako je povjerenje i on je svjestan toga.

Bez povjerenja ne postoje ni ljubav ni poštovanje. On razumije da se povjerenje ne može samo “predati” nekome – njega treba zaslužiti, a onda i čuvati.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Plašite se da mu postavite pitanje, zato čitajte signale: Znaci koji odaju da ima OZBILJNE namere!

Ako ste uplašeni da postavite ovo pitanje, a on previše neozbiljan da bi njegov odgovor shvatili ozbiljno, ovi znakovi će vam potvrditi da zaista jeste u vezi i da vas on obožava…

1. Vi ste zapravo upoznali sve njegove prijatelje koje inače vidite na njegovom Instagram profilu (koji naravno pobožno pratite). I ne samo da ste ih upoznali nego se povremeno i družite s njima.

2. Izlazite na dejtove i pre 10 uveče i to na mesta na kojima ustvari ima ljudi. Nije da se družite samo u njegovoj gajbi u kasnim noćnim satima.

3. Otvara vam se i razgovara s vama o stvarima koje su mu važne. Verujte nam, da mu nije stalo do vas, sigurno ne bi s vama delio svoju intimu, probleme, snove… Ako s vama otvoreno razgovara o svemu što ga muči, definitivno mu je stalo.

4. Pažljivo vas sluša i saoseća s vama kada mu govorite o stvarima koje vas muče. Trudi se da vas uteši kada ste povređeni i ranjivi i nastoji da vas oraspoloži kako god zna i može.

5. S njim možete da razgovarate bukvalno o svemu i uživate dok pričate jer imate neograničeni izbor tema.

6. Vi ni ne pitate jedno drugo šta radite za vikend jer se podrazumeva da ćete sve svoje slobodno vreme da provedete zajedno. Pa makar i u šetnji, ili u omiljenom kafiću, ili u druženju s prijateljima.

Nastavak na sledecoj strani…

OVDJE NEMA SUMNJE: 12 znakova da MISLI NA VAS čitav dan..

Sve je jasno ako se prepoznate u sledećim rečenicama…

Pravi se važan.

Makar se radilo o sitnicama, ako krene da vam priča o svim svojim dostignućima, definitivno se i te kako zagrejao za vas. Ili je to ili je egocentrični manijak. Ali bez brige, jednostavno ćete uvideti razliku.

Uvek vas isprati do kuće.

Bilo taksijem, bilo peške, prati vas sve do kućnog praga iako živi na potpuno drugom kraju grada.

Dodiruje vam donji deo leđa.

Neki ljudi vole fizičku prisnost, neki baš i ne, ali provereno je da frajeri kada se zagreju za nas, vrebaju donji deo naših leđa, bar će nežno staviti ruku oko njih.

Pokazuje interes za svaku sitnicu vašeg života.

Kao npr. zašto ste tačno izbrisali svoj Pinterest nalog. Koga briga zašto… Osim ako se radi o osobi koja želi da bude s vama. Nju je briga!

Pozajmiće vam svoj kaput.

Ovo je jedan od onih manira pred izumiranjem, ali ukoliko mu se zaista sviđate, bez sumnje će vam ustupiti svoj kaput ili štsa god vam treba.

Šalje vam poruke u sitne sate.

Budimo realni, nitko nije budan u 3 ujutro samo zato što se pita kako ste vi proveli dan.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…