Ove dvije stvari pokazuju da vas muškarac uopšte ne voli!

Kada ste s nekim u srećnoj vezi i kada neko zaista želi da bude s vama, logično je da će on uvijek i svuda govoriti u paru. Naravno, ovo nije jedini znak da se nalazite u dobroj vezi, ali reći ćemo da ste na dobrom putu da takav odnos izraste u nešto više.

Međutim, hajde da se osvrnemo na drugu stranu. Šta ako vas ni poslije nekog vremena nije stavio u kontekst “nas dvoje”, da li treba da se upali crvena lampica? Da li to znači da on još uvijek nije definisao vaš odnos ili ne želi da ga definiše, jer ste mu samo rezerva? Ako sumnjate u to, najbolje je da pokušate otvoreno da razgovarate sa njim.

Prije razgovora prepoznajte da li gubite vrijeme s njim. Ukoliko često radi sljedeće dvije stvari, očigledno je.

  • Nikada nema vremena. Naravno da svi imamo svoje obaveze i nije kraj svijeta ako otkaže izlazak, jer je umoran ili zato što mu je nešto iskrslo. Međutim, ono što bi trebalo da vas zabrine je to što on ima dovoljno vremena koje posvećuje svima ostalima, osim vašoj vezi. Ako ste mu na posljednjem mjestu, bolje je da se odmah okrenete i odete, jer teško da ćete bilo kada zauzeti neko mjesto pri vrhu.

Nastavak na sledecoj strani…

BITNO JE ŠTA RADI A NE ŠTA TI PRIČA: Ovo su jasni pokazatelji da on (ne) želi ozbiljnu vezu sa tobom!

Ne gubite vreme s nekime ko nije previše zainteresovan za vas i s kime se ne osećate srećno i ispunjeno. Naučite da prepoznate znakove koji otkrivaju njegovu pravu zainteresovanost

Važno je zapamtiti da su dobar materijal za ozbiljnu i srećnu vezu muškarci koji vam poklanjaju pažnju, zanima ih šta imate da kažete, pažljivo vas slušaju, uvek će vam pomoći u nevolji ili će pokušati da vam olakšaju život kada je teško.

Obratite pažnju na neke stvari u njegovom ponašanju od trenutka kada se upoznate pa na dalje. Tako ćete znati koliko je ozbiljno zainteresovan za ljubavnu vezu s vama. I zapamtite, ne gubite vreme s nekim ko nije previše zaniteresovan za vas i s kime se ne osećate srećno i ispunjeno, jer tamo negde vas čeka prava ljubav.

Pratite govor tela tokom upoznavanja

Ako je muškarac zainteresovan i sviđate mu se, uspostaviće s vama kontakt očima, osim možda ako je pomalo stidljiv. Nagnuće se prema vama dok razgovarate jer tako podsvesno pokušava da se zbliži.

Neki muškarci će izmisliti razlog da vas lagano dodirnu po ramenu ili rukama. Drugi će se simpatično ljuljuškati jer ne mogu da mirno stoje uz ženu koja im se sviđa.

On je pravi muškarac za vas

Ako je muškarac iskreno zainteresovan za ozbiljnu vezu, tražiće broj telefona. Kasnije će želeti da upoznati vaše prijatelje i porodicu, a neće to izbegavati.

Takođe, pozvaće vas da upoznate njegove. Većina muškaraca će vam davati komplimente tu i tamo i biti zainteresovana za vaše želje i potrebe. Na primer, zapamtiće koja vam je omiljena boja, kada vam je rođendan…

 

Kada idete, na primer, iz prodavnice uzeće torbu s namirnicama i neće očekivati od vas da to nosite. Tretiraće vas kao damu, biti ponosan što vas ima i to svima davati do znanja, i jako će paziti da se uz njega ne osećate neprijatno. Gledaće kako da vam ulepša dan i ponekad vas prijatno iznenaditi sitnicom. Imaće želju da vas zagrli, poljubi i reći vam da vas voli.

Nastavak na sledecoj strani…

10 opasnih grešaka koje radite s muškarcima!

Navodimo 10 najopasnijih pogreški koje žene rade u odnosima s muškarcima te savjete kako ih izbjeći.

 

Pogreška br.1. Kladi se na njegov potencijal

 

Ili u prijevodu misli da je on puno bolji nego što se izvana vidi. Znate li da se muškarci i žene u vezama ponašaju drugačije? Naravno da znate.

Možda imate brata, prijatelja ili s druge strane prijateljice koje njihovi dečki ne tretiraju s poštovanjem. Nekako, te žene uvijek pronalaze izlike za njihovo takvo ponašanje. Zbog čega, vjerojatno se pitate. Ali odgovor je vrlo jednostavan. Žene ne prave izbor na temelju „dobar“ „loš“ na svakodnevnoj bazi, one biraju muškarce na temelju instinktne privlačnosti prema njemu.  I pogodite što? Instinkt ih vara. Zbog toga ostaju s muškarcem koji ih ne tretira dobro i mjesecima, pa i godinama.

Da bi ovo pojednostavili, njih zbunjuje snažna privlačnost koju osjećaju, te misle kako ona znači „dublju povezanost“. Na taj način opravdavaju svoju vezu s pogrešnim muškarcem.

Većina takvih žena misli da će se on promijeniti. Vidi u njemu skrivene potencijale (koji ne postoje). Misli kako će on uz nju postati bolja osoba, bolji ljubavnik, bolji otac, bolji prijatelj… Dok je prava istina da je to beznadna situacija. Ako je stariji od 16 godina, vi ga nećete promijeniti.

Žene koje misle da će njihov partner uz njih postati netko drugi unaprijed su osuđene na ljubavni neuspjeh.

On može promijeniti sitnice, ali osnovne stavove neće nikad.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Tipovi devojaka sa kojima momci ne žele ništa ozbiljno!

Kada su u pitanju površni odnosi, momci će progledati kroz prste, međutim pažljivo će birati osobu sa kojom će možda provesti ceo život. Obratite pažnju na sledećih pet tipova devojaka koje su im interesantne, ali nikad ne bi hteli da ih uzmu za ženu.

Gospođica “ja znam sve”

Ovaj tip žene ne može da odoli, ona jednostavno voli da komanduje i nameće svoje mišljenje – to je zapisano u njenom genetskom kodu. Čim je upozna, muškarcu ta vrsta samopouzdanja može da bude zanimljiva, ali vreme pokaže da je zapravo reč o kompleksima i nekome ko želi sve da kontroliše.

Gospođica “mene nećeš zeznuti”

Ona je povređena, istraumatizovana prethodnim vezama i sve svoje znanje namerava da primeni na onom sledećem, a taj je definitivno neće zeznuti i pomoću opreza će “upecati” dobrog muškarca. Toliko je odbrambeno nastrojena i oprezna da s njom muškarac ima osećaj da mora da hoda po jajima, a svaki i najmanji propust se kažnjava unapred smišljenim taktikama.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Kada ti muškarac sudi prema tvojoj prošlosti, to o tebi ništa ne govori, ali o njemu – sve!

Dan kad nađeš onog pravog nije dan tvog rođenja. To znači, u svoju vezu ćeš unijeti prtljagu punu prošlih iskustava. Zreo partner će prihvatiti tvoju prošlost u onom obliku kakva jest, bez osuđivanja. Postavljat će pitanja, ali nakon nekog vremena sve će biti zaboravljeno. Sretni parovi sada mogu koračati naprijed, prema boljoj budućnosti.

 

Nažalost, svi muškarci nisu zreli. Neki su nesigurni, zadrti ili samo previše sebični da bi prihvatili činjenicu kako oni nisu bili tvoja prva ljubav. Čovjek s kojim si u vezi nije prvi s kojim si imala sek*, pa što onda?

Kad muškarac krene osuđivati ženu prema njenoj prošlosti, to ne govori mnogo o njoj, ali govori sve o njemu i njegovom stavu.

Kakve činjenice takav muškarac iznosi o sebi?

Nezreo je, ne može se nositi s činjenicom da njegova draga možda ima veće sek*ualno iskustvo od njega.

Ima dvostruke standarde. Možda je on bio ženskar, ali ti moraš biti čedna žena.

Boji se pritiska javnosti. Što će njegovi prijatelji reći o takvoj ženi? Što će mu reći roditelji?

On jednostavno ne može prihvatiti takvu ženu za ozbiljno. Mora se promijeniti samo za njega i biti čista i nevina, ali kako je to uopće moguće kad joj on nije prvi?

 

Nastavak na sledecoj strani….

Izludite ga toliko da ne može da skine ruke sa vas!

Ništa ne može toliko da ga uzbudi kao činjenica da ste ga svojim izgledom, ponašanjem, zavođenjem doveli do granice gde gubi tlo pod nogama i doživljava pravi vatromet strasti. A, evo kako vašeg muškarca možete naterati da ne može da vas se zasiti u krevetu.

Nemojte odmah žuriti na glavnu stvar

Zavodite. Polako se skidajte, neka vas dira, ali nemojte ići do kraja. Predigra je često kljuć dobrog seksa. Dirajte i vi njega, šapućite nevaljale stvari, ali pravu akciju odložite koliko je god moguće.

Saznajte koja je njegova fantazija i ako se i vama sviđa, ispunite je

Ovo može biti malo teži zadatak jer nekako iz njega morate izvući koja je njegova najčešća maštarija. Odnosno šta bi želeo da zajedno probate, a još niste. Možda bi hteo da se obučete u medicinsku sestru. Možda sanja o određenoj pozi, a možda ima i neku maštariju koju neće podeliti sa vama.

 

Nastavak na sledecoj strani…

KAD SE JEDNOM PONIZIŠ VIŠE TE NIKADA NEĆE POŠTOVATI!

Svaka duža veza zahteva određenu žrtvu i veliku toleranciju, ali to ne znači da morate pristati na svaku glupost koju vam partner predloži. Uprskos tome, dugoročno povlađivanje će od vas napraviti sasvim drugu osobu, koja vam se neće nužno sviđati. Donosimo situacije u kojima je NE jedini odgovor koji morate da kažete.

Želi čudne stvari u krevetu

Na polju ljubavi je uvek zabavno eksperimentisati, međutim poenta je da odnos bude obostrano zadovoljstvo. Ukoliko želi nešto na šta niste spremni, odlučno mu recite “ne”.

Želi da zaboravite prijateljice

Kolika god vaša ljubav bila prema njemu, nikada ne pristajte da drugi određuju sa kim ćete se družiti u toku dana. Jednostavno, ne spuštajte se toliko nisko.

 

Nastavak na sledecoj strani…

IMA OBJAŠNJENJE: Varao sam svaku ženu koju sam volio!

 

On je iskreno ispričao za “Insider” zašto je prevario baš svaku ženu s kojom je bio u vezi i šta mu se dogodilo da je s time prestao.

“Ako vas je neko varao, to nema nikakve veze s vama. Verujte mi! Ne kažem to samo kako biste se osećali bolje. Znam za neke izgovore koje su vam tada govorili – da ste ih zanemarili, doveli ste ih do ludila, jednostavno se dogodilo i nije značilo ništa, bili su pijani pa nisu znali šta rade itd. Znam šta vam govorim jer ja sam bio takav tip, varao sam svoju ženu. To je na kraju dovelo do toga da smo se razdvojili i naš sin je sada podeljen između dva različita doma. Varao sam i sve devojke s kojima sam bio pre braka. Ali, ono što tada nisam znao, a nisu ni one – problem nije bio u njima, problem je bio u meni.

Zašto sam ih varao? Varao sam ih zato što sam bio takav. Nisam ih varao zbog toga što su one bile ovakve ili onakve. Mogu iskreno da priznam da sam imao neke zaista fantastične žene u svom životu, ali to me nije sprečilo da ih prevarim.

Majka je znala da mi govori da ću postati sličan ljudima koji me okružuju. I bilo je tako. Svi moji prijatelji varali su svoje devojke i žene. Moja lična filozofija o tome šta sam tada radio bila je sasvim prihvatljiva, nisam video ništa loše u tome što varam žene.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

OVI ZNAKOVI GA ODAJU: Ostaviće vas jer nije prebolio BIVŠU!

Muškarci koji još uvek imaju osećanja prema bivšim ljubavima često stave zabranu spominjanja njenog imena u društvu, zbune se kad je sretnu i redovno proveravaju njen profil na Fejsbuku.

On će reći da odavno ništa ne oseća prema njoj, ali to će reći svaki muškarac kada ga pitaš da li je preboleo bivšu. Ako te stvarno zanima je li njegova indiferentnost istinita, traži male skrivene signale.

Nema je na Fejsbuku

Praćenje bivših ljubavi na Fejsbuku može da bude jako zabavno, ali i jako zabrinjavajuće za vezu. Ako muškarac svako malo proveri profil svoje bivše devojke, znači da mu je još uvek stalo. Ako ju je obrisao sa liste prijatelja, pokazuje da može da živi bez informacija o njenim aktivnostima na dnevnoj bazi, što je uvek dobar znak.

 

 


Nastavak na sledecoj strani…

Muškarci otkrili osam tajni koje vam baš nikad neće priznati!

Često se kaže kako su najbolje ljubavne veze sagrađene na povjerenju. No muškarci su se ‘pohvalili’ na Redditu da je neke stvari bolje sačuvati za sebe.

Ovdje je, prema njima, osam tajni koje muškarci nikada neće priznati ženama:

1. Pamtim neke datume ne zbog njihove važnosti već zbog svađe koja će uslijediti u slučaju da ih zaboravim

2. Očajno želimo potvrđivanje. Bilo kakav kompliment koji dobijemo, pa i ako odgovorimo uz negodovanje, cijenit ćemo dok ne umremo.

3. Kad se radi o privređivanju za svoju obitelj, obično se pravimo hrabri, no potajno šizimo i bojimo se da ne činimo dovoljno

4. Kad vam žena pokaže drugu ženu, u 99.99 posto slučajeva mi smo ju već zapazili, no pravimo se iznenađeni

5. Plahte peremo jako rijetko

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

KOMPLIKOVANE zene NAJVISE privlace muskarce!

Što je komplikovanije to je slađe i napetije, a muškarac koji odluči da se posveti takvoj ženi otvara prostor za iskrenu ljubav i njoj dokazuje da je dobar partner na duge staze.

Mnogo žena pogrešno smatra da su zbog svoje komplikovanosti odbojne i teške muškarcima, da oni ne mogu s njima da izađu na kraj i da će teško pronaći životnog partnera. Ipak, žene su komplikovane s razlogom.

Njihova komplikovanost je tu da bi razdvojila muškarce na one koji je žele samo na kratko i one “prave” koji će je zaista voleti i ceniti. Muškarci koji žele dugu vezu će se truditi i pokazati joj da žele da ostanu uz nju, da je vole i poštuju. Oni će ostati uz ženu u svim situacijama kada bude “komplikovana” pokušavajući da joj pokažu svoje dobre namere.

Nastavak na sledecoj strani…

PRIVUCITE ONO ŠTO ĆE VAM GREJATI SRCE: 3 magična rituala za pronalazak ljubavi!

Srce je instrument od hiljadu žica koji može da se naštimuje jedino pomoću Ljubavi.”

Često se osećamo usamljeni i pomislimo da je srodna duša daleko od nas, ali mnogi su pokušali magičnim ritualima da pronađu put do ljubavi, piše Lovesensa.

1. Zapalite roze ili crvenu sveću, a zatim izgovorite lične želje za ljubav ili ih napišite na papir. Kada završite sa željama, zamislite sebe sa potencijalnom voljenom osobom na vašem omiljenom mestu. Važno je da ostanete smireni dok sveća ne izgori.

Nastavak na sledecoj strani…

Kad hoće da raskinu, muškarci ovo govore! Ne padajte na lažne izgovore!

Iako nijedna veza nije imuna na prevaru, statistika svakoga dana pokazuje da je neumoljiva i nepredvidiva kao i sam život, odnosno emotivne veze. Poslednji presek istraživanja govori: ljudi određenih zanimanja, osobina i godina varaju mnogo češće.

 

Iako ste u dugoj sigurnoj vezi ili pak u braku, ubeđeni da vaspartner nikada ne bi prevario, nije loše da se pozabavite nekim činjenicama na koje do sada možda niste obratili pažnju. Nema razloga za uzbunu, samo budite oprezni, da ne biste doživeli hladan tuš i veliko razočaranje.

 

Na osnovu istraživanja, sajtova specijalizovanih za prevaru i svedočenja porodičnih savetnika, portal Pressroomvip izdvojio je tipove ljudi koji češće varaju.

 

Učiteljice i profesorke

 

Portal specijalizovan za upoznavanje ljudi koji žele da prevare partnera “Ešli Medison” sproveo je anketu koja je pokazala da su učiteljice i profesorke sklonije varanju od žena ostalih zanimanja.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Da li i vaš dragi koristi ove fraze? Ako je odgovor DA, imate posla sa nepopravljivim lažovom!

Male, bele, laži svi ponekad koristimo i to je u redu, ali laganje s namjerom da se neka važna informacija sakrije potpuno je druga priča. Tako nepopravljivi lažljivci koriste određene fraze i strategije po kojima ih možemo prepoznati, a mi vam donosimo onih pet koje najčešće koriste kako bi nas uverili u svoje laži. Pažljivo čitajte i saznajte da li vaš dragi pokušava nešto da sakrije od vas.

“Da ti iskreno kažem”

Nadamo se da osoba s kojom vodimo razgovor govori istinu, ali lažljivac će često započeti priču s frazom “biću iskren(a)” koja služi kao “garancija” za ono što sledi, a to je zapravo LAŽ. Osobe koje govore istinu neće se osećati odbrambeno i neće koristiti ovu čuvenu frazu.

“Ja nikad”/”Ja uvek”

Fiksne reči poput “nikad” i “uvek” često se mogu naći u vokabularu nepopravljivih lažljivaca, dok ih ostali ljudi retko koriste. Lažljivac će pokušati da takve reči ubaci u razgovor kako bi se drugima učinio verodostojnijim.

Korišćenje “oni”, “on/ona”, “mi” više nego “ja”

Do izbegavanja odgovornosti dolazi kada lažljivci nastoje da objasne sopstvene postupke i nadaju se da ćete im poverovati. Oni tada ređe koriste ličnu zamenicu “ja”. Takođe, u takvim slučajevima ređe koriste reči poput “ali” ili “osim” a češće reči koje sadrže negativne emocionalne konotacije kao što su “mržnja”, “tuga” ili “ljutnja”.

Nastavak na sledecoj strani…