Ljubavni horoskop po ciganskim kartama za novembar 2016:Blizanci stavite ljubav na prvo mesto, Rakovi na prekretnici,Vage potrudite se da sačuvate ono što imate.

0
9865

Blizanci stavite ljubav na prvo mesto, Rakovi na prekretnici,Vage potrudite se da sačuvate ono što imate.
Misao – Čežnja – Poruka
OVAN
Ako mnogo sedite, razmišljate i kalkulišete na koji način da se pokrenete prema simpatiji, verovatno ćete ili ostati kratkih rukava ili ćete nepotrebno odugovlačiti početak nekih konkretnijih dešavanja. Umesto da čeznete za lepim stvarima, budite aktivniji prema osobi koja vam se sviđa, pošaljite poruku, pozovite. Možete na pozitivan način biti iznenađeni razvojem situacije. Ako ste u vezi ili braku, topao savet je da malo smanjite svoje aktivnosti na društvenim mrežama, jer to partnera izuzetno iritira. Sem sitnih iskakanja zbog ljubomore, za veze bi ovo trebao da bude solidan mesec.

Neprijatelj – Tuga – Pismo
BIK
Ako ste u vezi ili braku, nikako ne bi valjalo da se tokom ovog perioda uplićete u nešto tajno, pa makar to bila i samo zanimljiva komunikacija i razmena poruka. Postoji mogućnost da partner prati šta radite ili da će to doći do njega posredstvom treće strane. Slobodni će biti privučeni osobom sa kojom će imati dobru komunikaciju i razumevanje. Pre nego što se upustite u nešto ozbiljnije ili poklonite svoje srce, trebalo bi prvo proveriti da li je druga strana u potpunosti emotivno slobodna. Mogli biste saznati neke stvari o njoj koje vam se ne dopadaju.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj