LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: Fenomenalan period za Lava, Jarcu i Ovnu moguć brak

RAK

Veze u kojima se već nalazite začiniće vam život. Sledite vlastite instinkte i posebno svoju savest kad ćete se baviti spornim stvarima u svom odnosu. Govorite, ali dozvolite i drugoj strani da kaže svoje da bi stvari u odnosu bile jasnije. Nestrpljenje i uporno traženje krivca neće vam doneti ništa dobro pa pripazite da se oduprete takvom ponašanju jer ćete mu biti skloni kroz čitavu godinu. Zadržite kontrolu nad onim što radite inače ćete povrediti osećanja voljene osobe. Držite svoje povremene želje i svoje emocije ponekad i potisnute kako biste shvatili što druga strana oseća. Pobrinite se za to da su vaši snovi realnost a ne utopija jer ćete ove godine neke od njih, naravno one moguće, ostvariti. Neki od pripadnika znaka teško će moći da uoče razlike između više potencijalnih partnera. Kraj godine nosi sa sobom hrabrost, ali i sklonost rizičnim situacijama. Oni od vas koji su slobodni treba da oboje šarmom svoju svakodnevicu kako bi privukli ključne osobe koje će postati ujedno i životni partneri. Muški pripadnici znaka ove će godine shvatiti šta je to ljubavni preokret.

LAV

Ove godine ljubavni život biće fenomenalan. Oni od vas koji su slobodni, ali i oni koji su u vezi ove će se godine naći suočeni sa velikim promenama. Saturn i Jupiter će dodatno poboljšati onu vašu senzualnu i osetljivu, emotivnu stranu. Iako će ljubavni život povremeno biti bolan, sve što ostvarite biće dugotrajno. Pokušajte da promenite način na koji izražavate ljubav jer vam to može poboljšati šanse da privučete onu osobu koju želite. Povremeno ćete morati da pristanete na kompromise sa voljenom osobom da bi u život uneli dovoljno romantike. Nemojte dozvoliti da se među vama i partnerom dogode rupe u komunikaciji i tišina, posebno ona neugodna. Ove godine će i zauzeti i slobodni imati pregršt romantičnih susreta, a na vama je da izaberete koga i šta želite.

DEVICA

Svi pripadnici znaka imaće ove godine povoljno okruženje za poboljšanje svog ljubavnog statusa. Oni od vas koji su slobodni, a posebno muški pripadnici znaka, naći će onu pravu i iskrenu, nesebičnu ljubav kojoj se nadaju već duže. Provešćete mnoge erotične i senzualne trenutke. Većinu vremena uspećete da držite emocije pod kontrolom i na taj ćete način ojačati sve odnose. Okolini ćete biti privlačni i lako sklapati nova poznanstva koja će vam doneti potencijalne životne partnere. Svi ljubavni odnosi koje započnete nakon prve četvrtine godine imaju veće šanse da prežive sve eventualne kasnije negativne trendove. Pokušajte da pronađete balans između romantike, zabave i praktične strane života. Kako ćete se povezivati sa partnerom tako će vam i materijalni život bit blagosloven. U ljubavnom životu prevladaće osećaj sigurnosti, a porodica će biti glavni izvor vaše snage i podrške u ovoj godini, ali samo ako uspete ispravno da usmerite vlastita osećanja.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši