Ljubavni horoskop za prosinac 2016.: Ova 4 znaka očekuje pravi vatromet strasti

Zvijezda prosinca je Uran, donositelj promjena i pokretač obnove. Tijekom prosinca ne miče se puno, samo pola stupnja i zato je njegov utjecaj izuzetno snažan, tipično Uranski – nepredvidiv. Uran je smješten u Ovnu i njegov je utjecaj intenzivniji, možda i eksplozivniji.

U prosincu Uran pravi dva važna aspekta, trigon sa Saturnom (što je dobro) i opoziciju s Jupiterom (što nije dobro).

S druge strane, trigon Saturna (smještenog u Strijelcu) i Urana (u Ovnu), koji će se formirati 25. prosinca povoljan je za ostvarenje promjena koje su planirane, analizirane, temeljene na dugogodišnjem iskustvu i za dugoročne planove.

Opozicija Jupitera (u Ovnu) i Urana (u Ovnu), koja se formira 26. prosinca, traži slobodu, promjenu i obnovu pod svaku cijenu. Ali, tu promjenu zahtjeva odmah, naglo, buntovno, divlje, revolucionarno pa čak i na silu. Donosi nepredviđene, nagle i zbunjujuće događaje.

Neskladan odnos Jupitera i Urana donosi neočekivane događaje eksplozivne prirode. Na makro planu može doći do većih nezgoda, požara, eksplozija, prirodnih katastrofa, raznih sukoba i skandala (političkih, financijskih, novinarskih, vjerskih i slično) i čudnih preokreta na tržištu.

Znači, s jedne strane imamo potrebu za reformom koja je razrađena, analizirana, s druge strane, postoji opasnost od kaotičnih promjena i sila koje mogu sve preokrenuti naglavačke u bilo kojem trenutku.

Imamo uzajamnu recepciju Jupiter – Saturn sekstila (egzaltaciju) koji ima stabilizirajuć i konstruktivan utjecaj, zbog utjecaja Saturna (upornost, izdržljivost, ostvarenje) na Jupiter (entuzijazam, sreća, širenje), pomaže pri boljoj organizaciji i donosi pozitivne okolnosti.

 

Zatim, Pluton, smješten u Jarcu, jača opoziciju Jupiter – Uran kvadratom koji pravi s Uranom (u Ovnu) i drugim koji pravi s Jupiterom (u Vagi). Ova dva kvadrata nisu posve formirana tijekom prosinca, ali ipak se njihov utjecaj može osjetiti.

Utjecaj kvadrata koje tvori Pluton pojačan je utjecajem Merkura (u Jarcu), koji je retrogradan i Sunca, koje 21. prosinca ulazi u Jarca. U ovakvom sklopu, Pluton donosi pitanja vezano za moć i kontrolu, na makro planu to je povezano s političkim i financijskim pitanjima. Isto tako, donosi sklonost sukobima i opasnosti od raznih nezgoda i katastrofa.

Dodatno, Saturn će pokušati obuzdati opoziciju Jupiter – Uran, dok će Pluton, kojeg podržavaju Sunce i Merkur, to i omogućiti.

Prosinac će biti mjesec pun događanja, naglih preokreta, turbulentan. Mogli bi donijeti radikalne odluke, zbog nekih bi kasnije mogli požaliti i moguća su predomišljanja ili nagle promjene onog što osjećate u ljubavnoj vezi.

Neki će ostvariti dobre promjene u svom životu, iako prisiljeni, to je zato što se znaju snaći u zbunjujućim okolnostima i uzeti ono najbolje iz svake situacije. Drugi će prolaziti kroz krize i stresne situacije.

Prosinac je kompliciran mjesec, s kompleksnim aspektima. Budite oprezni i ne upuštajte se u bilo kakav rizik, budite sabrani i ne donosite nagle odluke.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši

error: sadržaj je zaštićen !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.