Ljubavni zanos i zablude: Do 12 novembra period novih susreta nezaboravnih ljubavi i prosperiteta

0
65

Venera, planeta ljubavi i novca, 18. oktobra, ulazi u Strelca, znak putovanja i kontakata sa strancima, u kojem ostaje do 12. novembra. Harmoničan aspekt sa Jupiterom, simbolom prosperiteta i novca, ove nedelje povoljno utiče na finansije, naročito ako vam je posao povezan sa putovanjima.

S druge strane, izazovan aspekt sa Neptunom, planetom ljubavnog zanosa i zabluda, upozorava na moguću buru na emotivnom planu, što će najviše osetiti Bikovi, Vage, Strelčevi i Ribe. Budući da Venera simbolizuje novac, a Neptun prevaru, trebalo bi da budete oprezniji ukoliko nekome dajete novac na zajam, jer se može desiti da ga više nikada ne vidite.

Venera simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, moć zavođenja, društvenost, ali i apetit, na šta opominje aspekt sa Jupiterom. Upravlja grlom i krajnicima, čulom ukusa, štitastom žljezdom, jajnicima, hormonima, dojkama, venama. Uticaj ove planete naglašen je u Biku, Vagi i Ribama, a slab u Škorpiji, Ovnu i Devici.

OVAN (20.3. – 19.4.)

Osoba koju poznajete preko posla želi da vam da do znanja šta oseća prema vama. Moguć ulazak u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja često putuje zbog posla.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj