Magnetska privlačnost: Do 23. oktobra na snazi će biti jedan nezaboravan period!

0
4614
Dok jedne stižu brige i komplikacije, drugi će uživati i neće moći da veruju da im se nešto tako lepo događa! Kojoj grupi pripadate?
OVAN

 

Posao: Mesec napušta vaš znak, pa ćete narednih dana biti fokusirani na novac, posao i zaradu. Želite da radite sa osobama koje su slične vama, sa kojima se razumete, ali pod uslovom da vi vodite glavnu reč, na šta ukazuje Mars, vaš vladar u znaku egzaltacije.

 

Ljubav: Tri planete u polju partnerstva, osim mnogo susreta i ljubavnih mogućnosti, donose i dosta komplikacija u funkcionisanju veze. Stalne primedbe partnera o vašem ponašanju pokušajte da shvatite konstruktivnije i da se promenite. Vladar sedmog polja i dalje je u izgonu što će doneti trzavice u vezi.

 

Zdravlje: Dobro se osećate, mada ponekad ne mislite tako.

 

BIK

 

Posao: Venera, vladar znaka, nalazi se u lošem položaju, ali povoljnim aspektima. To znači da će biti mnogo teškoća u realizaciji mnogih poslova, međutim, na kraju ćete ipak uspeti da rešite većinu problema. Moguće je povećanje prihoda, ili ćete naći novi honorarni posao.

 

Ljubav: Opozicija Venere i Meseca ukazuje na napete odnose sa partnerom, ali i traženje „ventila” u neobaveznim susretima sa drugim osobama. Ukoliko partner pokuša isto, veoma ste ljubomorni, mada se trudite to da sakrijete. Uopšte niste svesni do koje mere iritirate partnera.

 

Zdravlje: Bilo bi dobro da odete na vanrednu lekarsku kontrolu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj