Mane u ljubavnoj vezi: Rakovi guše emocijama, Lav naređuje

0
2799

 

 

Vage jedan dan obećavaju jedno a drugi drugo, Rakovi svaku kritiku doživljavaju osobno, a prevrtljivi Blizanci partnera znaju zakinuti za nježnost i pažnju

Kad u vezi ili braku nešto zaškripi, mnogi ne žele uvidjeti koliko su pogreškama i lošim ponašanjem prema partneru pridonijeli napetostima u odnosima. Treba imati hrabrosti pogledati u zrcalo istine i suočiti se s vlastitim slabostima. Neki od nas su nagli, drugi principijelni, treći previše posesivni…

Sve su to osobine koje mogu biti podnošljive ako ih možemo kontrolirati, ali ako prijeđu u krajnost, naše ponašanje može ozbiljno ugroziti odnos s partnerom. Često očekujemo da druga strana popušta i prilagođuje se našim potrebama, no to nije dovoljno za sreću udvoje. Možda će vam astrološki kritički osvrt na vaše i partnerove najčešće pogreške te propuste pomoći da poboljšate ljubavne odnose.

 

Ovnovi su slijepi na partnerove 
potrebe

Ovnovi znaju biti egocentrični i nedovoljno tolerantni prema voljenoj osobi. Partneru teško priznaju da je u pravu, a to ga može povrijediti i učiniti da se osjeća neravnopravnim. Ovnovi misle da, kad njih nešto zanima, to jednako zanima i partnera ili, ako nešto sami žarko žele, da to i partner mora jako željeti. Katkad su slijepi za želje voljene osobe ili nemaju strpljenja.

Zbog nagle i kapriciozne prirode prije će se posvađati nego mirno saslušati što im partner želi reći. Kad ne bi bili toliko sebični i kad bi bili tolerantniji, sklad bi sigurno bio veći. Ne nasjedajte na njegovu potrebu da u prepirci istjeruje mak na konac. Tad ga je najbolje pustiti na miru. Mrko će vas gledati ako mu se stalno suprotstavljate i besramno pobijate njegove tvrdnje. Muškarac ovog znaka trudit će se izbjegavati sve oblike sladunjavih tradicionalnih manifestacija pa pokušajte razumjeti njegov inovatorski duh i zanesenost nekom idejom. Ne sputavajte ga, Ovan je znak akcije.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj