MARS U JARCU: Mnogo posla, ali i ljubavi

Uzburkana osećanja oko 1. oktobra mogu da dovedu do ljubomornih scena, naročito kod žena. Mogući su problemi sa kostima, zglobovima, kolenima, zubima i kožom

Mars, planeta akcije i seksualnosti, 27. septembra ulazi u Jarca, znak ambicije, odgovornosti i discipline u kojem je njegov uticaj jak, kada nastupa period pojačane poslovne aktivnosti, ali i burnih dešavanja na ljubavnom planu. Istog dana, posle višemesečnog retrogradnog hoda, Pluton, simbol moći, velikog bogatstva i harizme, kreće direktnim hodom preko Jarca, donoseći poboljšanje situacije na finansijskom planu. Ove planete će tokom meseca obrazovati i konjunkciju, aspekt koji još više pojačava njihove uticaje što će najviše osetiti osobe koje se bave medicinom (hirurzi, stomatolozi) ili rade u policiji i vojsci.

Početkom perioda Mars obrazuje izazovan aspekt s Jupiterom, planetom prosperiteta, a krajem nedelje i kvadrat s mladim Mesecom u Vagi, zbog čega bi trebalo obratiti više pažnje na odredbe ugovora, a prolongirati pravne procese, ročišta, suđenja i slično. Oko 1. oktobra, uzburkana osećanja mogu da rezultiraju ljubomornim scenama i partnerovom posesivnošću, naročito ako ste dama. Sekstil sa Neptunom, planetom mašte, inspiracije i zanosa, pogoduje umetnicima, naučnicima, farmaceutima, kao i zaposlenima u turizmu i marketingu. Trebalo bi obratiti više pažnje na zdravlje kostiju, zglobova, naročito kolena, zube i kožu. Uticaj Marsa iz Jarca osetiće svi znaci, najviše muški i mlađi Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, a nešto manje Vage, Bikovi i Rakovi.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Marsa zajedno sa Plutonom u astrološkom polju karijere, upozoravaju da izbegavate rasprave sa nadređenima, naročito ako nosite uniformu na radu. Oko 1. oktobra, uzdržite se od naglih reakcija i nesmotrenih izjava.

 

nastavak na  sledecoj stranici…

Komentariši