Maštate o dugoj i srećnoj vezi? Evo šta srećni parovi rade drugačije od vas

Gledate srećne parove i pitate se u čemu je njihova tajna? Saznajte u nastavku teksta…

Svi znamo da na ljubavnoj vezi mora da se radi. Ona zahteva vreme i postoji određeni modeli ponašanja koji mogu pomoći parovima da izgrade zdravu vezu, piše sajt Cosmopolitan.rs.

U nastavku pročitajte i otkrijte 12 tajni najsrećnijih parova kako da imate zdravu i srećnu vezu…

1. Imaju redovan seks
Iako seks ne definiše jednu vezu, on je svakako izuzetno važan deo nje. Kada smo već kod ove teme, hajde da odmah razbijemo mit o “redovnom seksu”. Šta uopšte znači imati redovan seks? Ko zna i koga briga! Neko je, negde, postavio teoriju da se za parove koji imaju seks dva puta nedeljno smatra da svoje potrebe obavljaju redovno. Vi ga, ipak, imajte pet puta dnevno, jednom nedeljno, dva puta mesečno ili kad god da vi želite da ga imate i ne dozvolite da vam iko govori šta je prava mera, a šta nije.

2. Radoznali su
Parovi koji su radoznali i interesuju se za partnera biće takvi dokle god da ta veza traje. Oni postavljaju pitanja i spremni su da isprobaju drugačije i nove stvari. Da li se sećate početka? Da li se sećate kako ste bili uzbuđeni dok ste isprobavali nove stvari zajedno, bili radoznali i učili o životu i interesovanjima partnera? Da li radite stvari koje predstavljaju novinu u vašem odnosu?

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši