Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za oktobar 2016. godine Mesec romantike, uzburkanih strasti i dinamičnog ljubavnog života. Astrolozi otkrivaju kakva vas sudbina očekuje u oktobru na polju ljubavi…

0
9243
Hipster couple smiling at each other on a summers day, Image: 231201494, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za oktobar 2016. godine

Mesec romantike, uzburkanih strasti i dinamičnog ljubavnog života. Astrolozi otkrivaju kakva vas sudbina očekuje u oktobru na polju ljubavi…

U prošlom mesecu završen je ciklus: prekinut je T – kvadrat kojeg su formirali Jupiter (smešten u Devici),Saturn (smešten u Strelcu) i Neptun (u Ribama) i Mars je izašao iz osetljivog položaja kroz koji se kretao retrogradno. To znači da je završio period nestabilnosti, neravnoteže, neorganizovanosti i komplikovanih situacija.

Ovo je najviše uticalo na promenjive znakove (Blizance, Device, Strelce i Ribe) ili na one koji imaju značajne elemente na tim poljima (Sunce, Mesec ili više planeta). Ipak, stres i nestabilnost nije zaobišla ni druge znakove.

Sada vam može laknuti, ali ne u potpunosti. Stvara se novi T – kvadrat, ali ovaj puta kardinalan koji se temelji na opoziciji između Urana (smešten u Ovnu) i Jupitera (u Vagi) i kao šlag na kraju, Mars – Plutonkonjukciji u Jarcu.

Ovaj T – kvadrat donosi neprijatne događaje. Možete očekivati krize, sukobe, agresivnost, nesreće, prirodne katastrofe i tako dalje. Ali, ovaj planetarni sklop može doneti i promene s pozitivnim ishodom. Dobar ili loš, ovo je vrlo dinamičan mesec.

Savetujemo više opreza Ovnovima, Rakovima, Vagama, Jarčevima i svim onima koji imaju značajne elemente u ovim znakovima u natalnim kartama (Sunce, Mesec, skup planeta). Ako Ovnovima i Vagama postane teško, mogu računati na pomoć Saturna koji im donosi iskustvo, mudrost, strpljenje i istrajnost. Rakovi i Jarčevi mogu računati na pomoć Neptuna koji im donosi inspiraciju i jaču intuiciju.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj