MESEČNI HOROSKOP: Saznajte da li će nam decembar biti bolji ili gori od ostalih meseci ove godine

0
9476

Decembar je mesec slava, iščekivanja praznika, ali i svođenja računa za ovu godinu i pravljenja planova za sledeću. Treba se snaći u svom tom haosu, koji može ići od ushićenja, pa sve do nervnog sloma. Zato će sugestija sa zvezda svakako biti vrlo dobrodošla

Saznajte kako su se planete i zvezde rasporedile u odnosu na vaš horoskopski znak i šta su nam svima zakuvale za novembar ove godine.

OVAN

Posao: Saradnja sa inostranstvom i dalje se uspešno nastavlja. Uspeh na poslu od samog starta ovog meseca. Posebno možete da računate na bolje finansije od druge polovine meseca.

Ljubav: Imaćete buran ljubavni život i to može da vam popravi raspoloženje. Sigurni ste u sebe ali vaš partner nije u vas. Skloni ste avanturama. Imaćete problema sa tim stoga pazite.

Zdravlje: Pazite na grlo, sinuse, preterano pušenje cigareta, alkohol.

BIK

Posao: Poslovna preokupacija a period prve nedelje i poslednje nedelje u mesecu će biti nešto što će obeležiti dobar rejting. Mislite da možete da uđete u nov posao ali to neće da se desi jer morate da se skoncentrišete na ono što trenutno radite.

Ljubav: Na putovanjima kroz gradove Evrope, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo. Dobar odnos sa Jarcem, Devicom i Vodolijom. Jedan Lav se stalno udvara. Moguće je da njemu poklonite pažnju krajem godine.

Zdravlje: Prehlade, temperature su česte u ovom periodu.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj