Mesečni horoskop za februar 2017: Pazite da ne zažalite zbog jedne odluke!

BLIZANCI

Posao:
Karijera vam napreduje, ali vas od 19. februara očekuje zaista naporan rad. Pazite da ne preterate i pogurate sebe preko granica svojih mogućnosti. Očekuje vas period u kojem će vaš poslovni uspeh dosegnuti vrhunac za 2017. godinu. Druga polovina februara i prva polovina marta su ključni. Koncentrisani ste na karijeru i to s punim pravom. Vrlo povoljna poslovna prilika iskrsava 28. i 29. Oduševićete svoje nadređene diplomatskim sposobnostima, ali i idejama. Ukoliko imate posla sa državom ili državnim organima ovi datumi su takođe kao stvoreni da to obavite. Ipak, izbegavajte ulaženje u rizike. Ne iskušavajte sudbinu. Ovo je period u kojem će se sve odvijati veoma brzo i u kojem će vam vreme biti ispunjeno. Moguća su putovanja u inostranstvo, najverovatnije vezana za obrazovanje i usavršavanje, piše astrosudbina.com. Studentima se preporučuje da ovaj period dobro iskoriste, jer su šanse za uspeh vrlo povoljne. Ovo je takođe vreme za filozofske, religijske i metafizičke pomake – februar će biti mesec u kome će se vaše razumevanje suštinskih pitanja produbiti.

Ljubav:
Ovo će biti aktivniji period u odnosu na prošli mesec, kada je ljubav u pitanju. Naročito srećni dani biće vam 5, 7, 9. i 11. Usamljene blizance očekuju brojne romantične prilike u kojima će prijatelji i porodica igrati izvesnu ulogu. Ipak nema potrebe da u bilo šta srljate, niti da bilo šta požurujete, jer pravi momenat se tek očekuje.

Zdravlje:
Zdravstveno stanje vam se značajno popravlja. Vraća vam se snaga i energija. Ovo je dobar period za blizance koji žele da se reše viška kilograma, naročito do 14. februara. Nakon 19. biće opet potrebno da pripazite na zdravlje i da se više odmarate…

 

Rak horoskop za februar 2017.

Posao:
Fokusiraćete se više na dobrobit drugih nego na sebe. Tako će biti sve do 19. februara. Tada možete očekivati poziv iz inostranstva, pa čak i putovanje u neku drugu zemlju. Očekujte novac iz nekog neuobičajenog izvora. Neko će vam vratiti dug na koji ste davno zaboravili, ili vam stižu neka zaostala primanja. Ovo je povoljan period da se pozabavite porezima i nekretninama. Ovo je krajnje vreme da otplatite dugove i vratite pozajmice. Ukoliko se spremate da uzmete kredit ili pozajmite novac od nekoga, mudro se preročunajte. Pametan potez vas može dovesti čak i do bogatstva, ali nepromišljeno srljanje u dugove vas može uništiti finansijski, piše astrosudbina.com.
Ukoliko planirate otpočinjanje nekog projekta, ili realizaciju poslovnih ideja, februar će biti dobar mesec za privlačenje kapitala i investitora. Pravo je vreme i da se otarasite svega suvišnog i prestanete da rasipate novac na nepotrebne stvari. Ovo je period u kome ćete više prosperirati mudrim planiranjem i smanjivanjem nepotrebnih troškova, nego samim radom.

Ljubav:
Partneru posao ide dobro, pa i sa te strane možete očekivati finansijsku potporu. Ovo je vreme da se fokusirate na svoju karijeru. Kuća i porodica su vam veoma bitni, kao i uvek, ali sada ćete im više biti od koristi svojim poslovnim uspesima. Ukoliko imate decu, ona će vam služiti kao veliki pokretač. Moguće je da vam upravo deca daju najbolju poslovnu ideju. Usamljeni rakovi će imati tendenciju da se zatrpavaju poslom, pa će slobodne trenutke radije provoditi odmarajući, nego izlazeći. Jedina prilika da nekog upoznate može vam se javiti onlajn.

Zdravlje:
Zdravstveno stanje vam se sve više popravlja, a najbolje ćete se osećati kad prođe 19. februar. Imaćete više energije, a samim tim će vam se otvarati i više mogućnosti. Ipak, ova cela godina biće obeležena pojačanom osetljivošću organizma, tako da ni u jednom trenutku ne smete da zapostavite brigu o zdravlju. Ne izlažite se preteranom stresu i odmarajte dovoljno…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši