Mesečni horoskop za februar 2017: Pazite da ne zažalite zbog jedne odluke!

 

Lav

Posao:
Februar je mesec vašeg “povratka u igru”. Dolazi vreme ostvarivanja vaših poslovnih planova započetih prethodnog meseca, ili započinjanja potpuno novih projekata. Pravi je trenutak da date od sebe nešto novo i drugačije. Najpovoljniji period za inovacije je od 8. do 19. februara. Nakon turbulentnog početka meseca, očekujte poboljšanje finansijske situacije. Budite oprezni prilikom investiranja. Sreća će vas pratiti, ali samo ako budete slušali svoju intuiciju koja će ovog meseca biti naročito jaka. Pravo je vreme da započnete štednju – pošto su i prilike povoljne, a i vi ste raspoloženi da ulažete u svoju budućnosti i pravite dugoročnije planove. Nakon 14. februara nastupa idealan period za kupovinu gedžeta i tehnike. Moguća je zarada na internetu, piše astrosudbina.com.

Ljubav:
Nastavljate da brinete o svojim najbližima, više nego o sebi. Iako sebe već neko vreme ne stavljate na prvo mesto, ne nedostaje vam ljubavi, jer okolina ume da ceni ono što radite za njih. Iako se osećate kao da niste baš “sasvim svoji”, vaša popularnost u društvu deluje kao nadoknada za taj osećaj. Partner izuzetno ume da ceni vaše nesebično davanje i obasipa vas ljubavlju. Usamljeni Lavovi će upoznavati mahom bogatije i uticajnije ljude, jer će zračiti nesebičnošću i dobrom energijom. Dan najveće seksualne aktivnosti je 28. februar – iskoristite ga.

Zdravlje:
Nastavite rad koji ste započeli na sebi prošlog meseca, kako biste održali dobro zdravstveno stanje. Unosite dovoljno tečnosti, vitamina i prirodnih namirnica, ali uporedo radite i na održanju psihičkog mira. Ukoliko budete održavali normalan nivo energije i imuni sistem će vam biti jak. Ukoliko planirate dijetu, ili promenu režima ishrane, period nakon 19. februara je idealan za to. Male promene u navikama imaće moć da utiču na vas tako da se osećate kao preporođeni

 

Devica horoskop za februar 2017.

Posao:
Mesec koji je pred vama biće naročito dobar za pokretanje novih projekata, osnivanje firmi, započinjanje novih poslova, sklapanje ugovora, ili lansiranje novih proizvoda. Napredovaćete brzo ka svojim ciljevima, što ćete naročito primećivati od 8. do 22. Tada vam može delovati kako vam uspeh stiže preko noći. Međutim, znajte da je on posledica vašeg ulaganja i rada u prethodnom periodu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovo će biti period pun dobrih prilika za zaposlenje. Takođe je dobro vreme da zaposlite nekog novog, ukoliko imate svoju firmu, ili radite na proširenju biznisa. Što se tiče finansija, neće biti ne značajne promene ovog meseca, ali vas neće ni mnogo zanimati da se time bavite. Suviše ćete biti obuzeti planovima i idejama. Zato do vas novac do 17. februara u glavnom dolazi iz drugih izvora. Tek nakon tog datuma, posao počinje da daje i finansijske rezultate. Imaćete dovoljno vremena i da obavite po neki poslić sa strane, piše astrosudbina.com.

Ljubav:
Upoznajete duhovne i kreativne ljude. Nalazićete se mahom u društvu umetnika i intelektualaca. Drugačije društvo vas neće ni zanimati. Koliko god da ste esteta u duši i vrlo vam je važan fizički izgled, ovog meseca će vas najviše uzbuđivati spoj duhovne kompatibilnosti sa fizičkim magnetizmom. Ljubavni susret vas očekuje na nekom javnom događaju, najverovatnije humanitarnog karaktera. Romantična osećanja se mogu razviti prema osobi koju smatrate svojim duhovnim učiteljem ili prema nekom kome se divite.

Zdravlje:
Obratite pažnju na ruke, zglobove, vrat i kukove – naročito nakon 14. februara. Bićete podložni stresu i lako ćete se iscrpljivati, naročito u prisustvu dece…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši