Mesečni horoskop za februar 2017: Pazite da ne zažalite zbog jedne odluke!

Vodolija horoskop za februar 2017.

Posao:
Umesto da, kao po običaju, čekate proleće da se upustite u nove poslovne poduhvate, zašto ne biste počeli odmah? Vodolijama rođenim između 20. januara i 8. februara period od 8. do 22. februara biće naročito povoljan. Ovo će biti mesec povećanog zalaganja na polju karijere. Međutim to stvara konfliktnu situaciju u vama, jer pažnje želite da posvetite porodici i emotivnim potrebama, pa ćete biti pomalo rastrzani između privatnog i poslovnog plana. Period prosperiteta još uvek traje. Još uvek vam okolnosti idu na ruku i na vrhuncu ste snage i nezavisnosti. Samo je pitanje kako ćete iskoristiti ovu situaciju, s obzirom da će vam sa posla odvlačiti pažnju druge stvari, piše astrosudbina.com. Od sredine, pa do kraja meseca će naročito biti ispoljena vaša kreativnost, tako da vam posao, osim koristi, može doneti i lično zadovoljstvo. Od 19. februara ulazite u finansijski vrhunac za ovu godinu. Društveni kontakti vam dosta pomažu u poslu. Veću sumu novca očekujte krajem meseca.

Ljubav:
Usamljenim vodolijama u februaru se otvaraju prilike kako za neobavezne ljubavne susrete i avanture, tako i za ozbiljnu ljubav. Početak meseca donosi drame na ličnom planu i odstupanja željenog životnog puta. Može doći do poremećaja u porodičnoj harmoniji, ali ćete prebroditi tu kratkotrajnu krizu ukoliko budete delali zajedničkim snagama na rešenju problema.

Zdravlje:
Bez promene…

 

Ribe horoskop za februar 2017.

Posao:
Vi na svim poljima interesovanja grabite sigurno ka svojim ciljevima, osim na poslovnom planu. U pogledu karijere nailazite na teškoće. To nije ništa što se ne može rešiti i prevazići, ali iziskuje od vas pojačano zalaganje i više rada nego obično. Što se tiče novca, i ovog meseca vaše finansijsko stanje biće usko vezano za inostranstvo, strane kompanije i klijente iz drugih zemalja. Povoljne poslovne prilike očekuju vas tek u poslednjoj trećini februara.
Ovog meseca bićete kao posvađani sa tehnologijom i gedžetima, piše astrosudbina.com. Takođe, ovo će biti veoma mističan period, pa ćete imati poteškoće da stojite sa obe noge na zemlji i ne odlutate predaleko od stvarnosti u kojoj želite da ostvarite rezultate.

Ljubav:
Ovog meseca će sve zavisiti od vaše spremnosti i sposobnosti da održite balans i prihvatite kompromise kako biste uskladili svoj lični interes sa interesom vašeg partnera. Činiće vam se kao da svako vuče na svoju stranu – vi biste želeli da bude po vašem, a partner da bude po njegovom. Iako vam trenutno deluje kao da ste vas dvoje dva različita sveta, ne žurite da donesete odluku zbog koje možete zažaliti. Vreme će pokazati da li su razlike među vama privremeni ili trajni problem. Za početak probajte da ne razmišljate preterano o tome, ne posmatrajte svog partnera kao stranca samo zato što vam se želje trenutno razilaze, već prosto pokušajte sa nekim kompromisom i vidite kako će ići. Slobodnim ribama prilika za romansu javlja se između 5. i 11. februara. Prijatelju će možda trebati vaša pomoć.

Zdravlje:
Bićete dobrog zdravlja sve do poslednje trećine meseca, kada će vam biti potrebno malo pomoći da obnovite energiju. Sve u svemu, februar će biti mesec u kome ćete se osećati dobro, što će se naročito odražavati na vaš izgled. Na svojoj koži ćete se uveriti kako dobro zdravstveno stanje ume da vas podmladi i osveži efikasnije od bilo koje kreme ili tretmana.

Izvor:Astrosudbina.com/Stil.kurir.rs

Komentariši