Mislite da su Bikovi ljubomorni? Čekajte da upoznate Blizanca, Lava…

Rak

Ovaj znak vrlo retko iskazuje ljubomoru zbog partnerovog ponašanja, i to samo zato što je potpuno zaslepljen ljubavlju kada je u vezi. Toliko su predani osobi koju vole da ne mogu ni zamisliti da ih partner može prevariti. Međutim, ako pronađu razlog za ljubomoru, to će ih snažno potresti. Vrlo teško opraštaju, i ako su povređeni, ostaju dugo nezadovoljni.

Lav

Pripadnicima ovog znaka ljubomora nimalo nije strana. Lako nađu razlog za ljubomoru, i to obično ili zbog svog ponosa ili pak straha da nisu dovoljno voljeni i poštovani. Kada Lav pokaže znake ljubomore, to nije zato što ga je partner ostavio i okrenuo se nekome novom, već zbog nemoći i besa koji oseća zbog novonastale situacije. Od partnera očekuju mnogo i zbog toga su često ljubomorni.

Devica

Rođeni u znaku Device često vole da izazovu ljubomoru, ali ne kod sebe, nego kod svog partnera. Device vole da dominiraju u vezi i vole da imaju potpunu kontrolu, kako nad partnerom, tako i nad svojim osećanjima. Upravo zbog toga osoba koju Devica voli postaje ljubomorna, a to često dovodi do drame i svađa u vezi.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage kada su u vezi potpuno se posvete partneru i prosto ga obožavaju pa nemaju ni vremena ni potrebe za ljubomorom. Međutim, ako osete da je njihova dobrota iskorišćena, a tolerancija zloupotrebljena, Vage postaju nepredvidive pa čak i opasne. Njihova ljubomora se može pretvoriti u nešto vrlo snažno i zato je najbolje da izbegavaju konflikte.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši