Mislite da su Bikovi ljubomorni? Čekajte da upoznate Blizanca, Lava…

Škorpija

Škorpije su vrlo ljubomorni horoskopski znak. Osobe rođene u ovom znaku su najčešće ljubomorne na sve i svakoga ko se približi njihovom partneru, bez obzira na to da li je to opravdano ili ne. Vrlo su osećajne osobe, zbog čega je njihove naglašene emocije, između ostalih i ljubomoru, vrlo teško obuzdati i iskontrolisati.

Strelac

Ovaj znak poprilično zrači ljubomorom, ali to nikada neće priznati jer bi time ugrozio svoj ponos. Takođe, osobe rođene u znaku Strelca, ukoliko dožive prevaru ili ih partner izneveri, to mu nikada neće oprostiti. Zato, ako ste u vezi sa Strelcem, na prve znakove ljubomore bi trebalo odmah reagovati i raščistiti nedoumice kako se situacija ne bi pretvorila u nerešivi problem.

Jarac

Pripadnici ovog znaka nikada neće zaboraviti niti oprostiti loše iskustvo s partnerom. Iako zvuči neobično, oni nisu ljubomoran tip te se nikada neće upustiti u istraživačke avanture zbog svojih sumnji. Međutim, ako saznaju da su prevareni, partneru će zauvek reći zbogom bez ikakve šanse da se predomisle.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši