Mnogi kazu da je LOSE VREME, ali to nije istina nego su LOSI LJUDI, kada bi svi bili iskreni i pravedni svet bi bio mnogo lepse mesto!

 

Koliko bi nam svima bilo lakse kada bi svi zeleli uspeh drugim osobama, koliko nam bilo lakse kada bi se medjusobno postovali i cenili, koliko bi nam bilo lakse da se izborimo za srecu kada bi imali neku osobu kraj sebe koja bi nam pomagala, ali da ta osoba ne bude neka nasa draga osoba, nego neki ”obecan covek”, neki covek koji nam jednostavno zeli dobro.

Sve sto je nama potrebno za srecu jeste sloga, kada bi se svi medjusobno uvazavali i kada bi se postovali svima bi nam bilo bolje, to je sigurno.

Nikada ne trebamo da gledamo na neke druge osobe, nikada ne trebamo da pratimo njihov primer, ono sto uvek treba da nadstojimo jeste da budemo iskreni, trebamo uvek govoriti istinu ma kakva da ona bila, ne trebamo govoriti neistine, trebamo uvek biti iskreni.

Jeste da danas veoma retko ko ceni istinu, ali mi trebamo da budemo iskreni pre svega zbog sebe, trebamo da pokazemo pre svega da smo ”dobri ljudi”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši