Mnogi kazu da je LOSE VREME, ali to nije istina nego su LOSI LJUDI, kada bi svi bili iskreni i pravedni svet bi bio mnogo lepse mesto!

 

Isti slucaj je i sa pravdom, u pravdu na ovim prostorima niko vise ne veruje, na ovim prostorima je sve drugacije, ali to nije razlog da budemo nepravedni, treba da budemo pravedni ,treba da cinimo sve ispravno, trebamo da ostanemo dosledni sebi i svojim principima.

Ne postoji nikakva dilema da bi sve bio mnogo lepse mesto samo kada bi svi govorili istinu i kada bi svi bili pravedni, kada bi to bio slucaj svima nama bi bilo mnogo bolje i svi bi mi bili srecniji.

Dakle samo je potrebna mala promena, potrebno je da ljudi ponovo pocnu da postuju prave vrednosti, potrebno je da svi budemo iskreni i pravedni i onda bi se sve promenilo, promenilo bi se na ”bolje”, svima bi nam bilo bolje.

Upravo zbog svega ovoga sto je receno, zbog svih ovih razloga,  niko nema pravo da kaze da je ”lose vreme”, ne nije lose vreme nego su losi ljudi, a da li ce se to promeniti veliko je pitanje, ali uvek ostaje nada.

Komentariši