Mnogo losih ljudi postoji, neke osobe usrecuje tudja TUGA, ali mi nikada ne smemo biti takvi, jer na kraju ce nam svima zivot VRATITI onako kako smo ZASLUZILI!

Zeleti nekoj osobi tugu a sebi srecu ni malo nije ni ljudski a ni pravedno, medjutim mnogo takvih osoba postoji, neke osobe usrecuje tudja toga, ali svaki covek je ”prica za sebe”, mi trebamo nadstojati da budemo drugaciji…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Ocigledno je da negde gresimo, ocigledno je da nesto nije u redu, jer kako drugacije reci da neke osobe moze da usreci necija tuga, nazalost to je istina, mnoge osobe postoje koje moze da usreci tudja tuga, mnoge osobe mnogo vise vole da vide neku tuznu osobu, nego da vide srecnu osobu.

Kao da u tim ljudima postoji ”nesto tuzno”, kao da u tim ljudima postoji mnogo ljubomore i zavisti, posto to se drugacije ne moze objasniti, vecina nas ne moze da razume te osobe, ali istina je da takve osobe postoje.

Ipak mi ne  trebamo slediti njihov primer, nikada sebi ne smemo dozvoliti da budemo slicni ljudima, cak se ne trebamo ni druziti tim osobama, jer ako smo prijatelji sa tim osobama, te osobe ce samo pokusavati da nam donesu tugu, te osobe nam nikada ne mogu doneti srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši