Mnogo losih ljudi postoji, neke osobe usrecuje tudja TUGA, ali mi nikada ne smemo biti takvi, jer na kraju ce nam svima zivot VRATITI onako kako smo ZASLUZILI!

 

Mi moramo biti drugaciji, mi se moramo ponasati drugacije mi pre svega treba da budemo ”ljudi”, trebamo tim osobama dokazati da postoji razlika izmedju nas, iako te osobe nama zele tugu mi trebamo zeleti njima srecu, mi trebamo zeleti svakoj osobi samo srecu.

Jer da bi mi zasluzili srecu, potrebno je da budemo dobri ljudi, potrebno je da budemo iskreni i plemeniti i pre svega pravedni, nikada ne smemo uciniti bilo sta napravedno, nikada ne trebamo uciniti nista sto smatramo da nije u redu, uvek trebamo nadstojati da pomognemo ljudima, da ih ako mozemo usrecimo, samo tako mozemo zasluziti srecu.

Pravda je nesto sto postoji, u to trebamo svi da verujemo, pravda je zaista nekada veoma spora, ali pravda uvek pobedi, pravda je ipak dostizna, na kraju ce svima nama biti vraceno onako kako smo zasluzili, svima ce nama zivot vratiti onako kako smo zasluzili nasim delima.

Upravo zbog toga nikada ne trebamo dozvoliti da se ”spustimo na nivo” nekih losih ljudi, nikada ne smemo dozvoliti da losim ljudima uzvracamo na isti nacin, jer bi to samo govorilo da smo ”isti kao oni”, a to svakako nismo, velika je razlika izmedju nas, i uvek to trebamo pokazivati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši