Moćna Venera donosi period u kome će i najveće ljubavi biti na testu izdržljivosti…

0
2633
Young couple about to kiss., Image: 35616612, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Eyecandy images
Dok je Venera u znaku Jarca, može nam se učiniti da vreme u vezi znatno sporije prolazi, a zahtevi i obaveze nekako sve više izbijaju na površinu, problemi traže svojih pet minuta…

I tako dok mi jurcamo naokolo, vodimo razne bitke, skačemo iz radnje u radnju, iz jedne borbe u drugu, Venera se 12. novembra 2016. godine premestila u znak Jarca i u njemu ostaje do 7. decembra. To znači da je sve vezano za ljubavne odnose i razne saradnje na svojevrsnom testu izdržljivosti. Ko duže može da čeka ili ko duže može da trpi.

Dok je Venera u znaku Jarca, može nam se učiniti da vreme u vezi znatno sporije prolazi, a zahtevi i obaveze nekako sve više izbijaju na površinu, problemi traže svojih pet minuta. Kako god okrenemo, nedostajaće nam ona istinska sreća i opuštenost. Partner će doneti mir i/ili posvećenost, drugi dan ćete vi inicirati ozbiljne razgovore, rešavanje problema ili ćete jednostavno biti umorni od svega, pa biste najradije voleli da se povučete i distancirate.

Možda će nam se druženje s uspomenama i slikama iz prošlosti činiti kao pravi melem. Čežnja je sada česta pojava, čekanje prave ili pravog, ali i žal za onim što je bilo nekad, kada je sve bilo lakše i lepše, bez suviše problema, komplikacija, dužnosti i obaveza koje vam za vreme ovog tranzita remete mir, sklad, pa i lepotu koju teže pronalazite ili jednostavno za nju nemate vremena.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj