Muškarac u ovom znaku je najverniji: Ako vas je odabrao, biće vaš zauvek!

Horoskopski znaci se veoma međusobno razlikuju na polju vernosti, odnosno preljube. Tako je Strelcu najteže da ostane u dugoj vezi, ni Vodolije se dobro ne snalaze u takvim odnosima, Ribe su veoma verne, dok je Rak u tome apsolutni šampion.

Ovan
S obzirom na to da se Ovnovi zaljubljuju brzo i snažno, prerano donose odluku o predanosti, a nakon toga se bore s tim naglo donesenim odlukama i beže od njih, što ponekada traje i mesecima. Uglavnom zapadnu u period procenjivanja i ponovnih sastanaka, pokušavajući ponovno da zapale strast u vezi, a tokom tog perioda najčešće i shvate svoja prava osećanja i odlučuju šta će u budućnosti. Ako ne uspeju da ožive strast, onda najčešće traže novu ljubav.

Bik
Bikovi su izuzetno verni. Kada jednom upoznaju savršenu osobu, najčešće ostaju s njom do kraja života, odnosno dokle god su seksualno aktivni. Ako nestane strast ili ako nestane interesovanje za seksom, uzbuđenje će tražiti na drugom mestu – najčešće iza vaših leđa. Nikada neće priznati prevaru kako bi sačuvao vezu koju ima. Dakle, iako su neverni, neće vas ostaviti.

Nastavak na sledecoj strani…

.

Komentariši